SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes descarta un fitxatge per suplir Dieng

El club decideix afrontar la fase per la permanència amb els deu jugadors disponibles || Debuta dissabte com a local amb el Morón

Dieng, durant el partit de la primera fase amb el Múrcia.

Dieng, durant el partit de la primera fase amb el Múrcia.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes ha decidit no cobrir la baixa per lesió del pivot Lamine Dieng de cara a la segona fase de la LEB Plata i l’afrontarà amb els deu jugadors disponibles, tenint en compte que Gerard Encuentra a penes podrà comptar amb Pol Domingo a causa de problemes professionals.

El Pardinyes ha intentat suplir l’absència del senegalès i ha recorregut al mercat amb moltes limitacions econòmiques, a més de demanar la cessió del seu compatriota Pa Mor Diene, sense minuts a l’ICG Força Lleida de la LEB Or. Tanmateix, la direcció tècnica no ha trobat un pivot que s’ajustés a la seua limitada economia i la directiva va decidir que l’Ilerdauto lluitarà per la permanència sense reforçar-se. Així, Michael Hundley serà l’únic interior amb què podrà comptar Encuentra fins a final de curs.

L’equip obrirà dissabte la segona fase de la LEB Plata al Barris Nord, a les 18.30 contra el Morón, després que la Federació Espanyola acceptés el canvi d’ordre al calendari al no poder comptar els andalusos amb el seu pavelló aquest cap de setmana. En aquest sentit, el Pardinyes, que obre aquesta fase amb un balanç de 7 triomfs i 3 derrotes, afrontarà dos duels seguits com a local, ja que el dimecres 4 (20.00) jugarà contra el Navarra. L’equip lleidatà té com a objectiu evitar els sis últims llocs, que marcaran la zona de descens a la Lliga EBA.

tracking