El bon joc del Sudanell mereix més bon resultat

Un jugador del Sudanell prova de protegir la pilota davant d’un del Balaguer.

Un jugador del Sudanell prova de protegir la pilota davant d’un del Balaguer.JOSÉ LUIS CALVO

El Balaguer es va emportar els tres punts de Sudanell davant d’un equip local que es va merèixer més a la segona part. El Sudanell va començar una mica descentrat i el Balaguer ho va aprofitar en dos arribades aïllades rematades a la xarxa per Iván Martínez i Marc Sánchez (0-2). A la segona part, el conjunt local va millorar i va tenir moltes ocasions per marcar, incloent-hi dos pilotes estavellades als pals de la porteria de Peguero. El treball local va tardar a fructificar i no va ser fins al minut 86 que Joan va poder retallar diferències (1-2). El Sudanell va intentar marcar el gol de l’empat però ja no hi va haver temps per a més.