SEGRE

POLIESPORTIU CRISI SANITÀRIA

La selecció de futbol de Catalunya ajorna el partit a Lleida pel coronavirus

La Federació Catalana de Futbol negocia una altra data a causa del coronavirus per al duel contra Jamaica previst per al dia 30 a Lleida || Podria ser al juny també al Camp d’Esports

Les noves samarretes que utilitzaran aquesta temporada les seleccions catalanes de futbol.

Les noves samarretes que utilitzaran aquesta temporada les seleccions catalanes de futbol.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit entre les seleccions de futbol Catalunya i Jamaica, que estava previst que es jugués al Camp d’Esports de Lleida el 30 d’aquest mes, s’ha ajornat a causa de la incertesa que està provocant, també al món de l’esport, la crisi sanitària del coronavirus.

“Estem tramitant la documentació necessària per ajornar el partit. No es tracta d’una suspensió, és un ajornament, perquè la nostra intenció és que es jugui més endavant i que es mantingui el Camp d’Esports com a escenari”, explicava en aquest sentit ahir Jordi Terés, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol (FCF) i màxim responsable d’aquest organisme a Lleida.

València, Getafe i Sevilla jugaran a porta tancada els partits amb els rivals italians

La mesura pretén avançar-se a possibles problemes i evitar una suspensió forçosa a última hora o que algun organisme obligui a jugar-lo a porta tancada, la qual cosa no tindria cap sentit. Les alarmes van saltar aquest cap de setmana, quan el president de la FIFA, Gianni Infantino, va assenyalar a Belfast que no es descartava que poguessin suspendre’s els partits de les dates FIFA de finals de mes, precisament la circumstància que feia possible que Catalunya tornés a jugar un partit amistós i, per primera vegada, ho fes a Lleida.

“Dimecres ens van trucar des de la Federació de Jamaica per transmetre’ns certa preocupació per la situació que està generant el coronavirus”, explicava Terés. “També hi ha jugadors de la selecció de Catalunya que han de desplaçar-se des de l’estranger i que podrien tenir problemes per viatjar i, amb tot això, hem decidit iniciar els tràmits per a l’ajornament”, afegia. L’FCF no farà oficial l’ajornament fins que estigui firmat per totes les parts la documentació necessària, la qual cosa, tenint en compte la diferència horària, podria resoldre’s al llarg del dia d’avui.

La presentació oficial del partit estava prevista per aquest dilluns vinent, per la qual cosa l’FCF va decidir ahir fer el pas abans que comencessin a generar-se despeses, sense tenir la certesa que el partit podria jugar-se. Atès el calendari, la nova data triada podria ser durant el mes de juny.

tracking