SEGRE

ATLETISME CARRERES DE MUNTANYA

La Cursa de la Dona de Lleida espera més de 2.000 atletes

El dia 15, i Agramunt la celebra aquest diumenge amb inscripció rècord

Organitzadors, institucions i patrocinadors van presentar ahir la vuitena edició de la Cursa de Lleida.

Organitzadors, institucions i patrocinadors van presentar ahir la vuitena edició de la Cursa de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Dona Nayox de Lleida, la vuitena edició de la qual està programada per al diumenge 15 de març, va superar el miler d’inscrits i va camí de superar, per segon any consecutiu, els 2.000 participants (l’any passat van participar-hi 2.150), i per la seua part, la d’Agramunt, que es disputa aquest diumenge, ha esgotat les 850 places i n’oferirà 50 més i, en cas de cobrir-se, es batria el rècord de participació en la vuitena edició.

GoGoGo Runners va presentar ahir una vuitena Cursa de la Dona Nayox que mantindrà recorregut i serveis, i que comptarà, com és habitual, amb un primer aperitiu dissabte a la tarda (17.00 hores) amb la disputa a la mateixa canalització del riu Segre de les carreres infantils en totes les categories. Diumenge serà el dia gran per a la disputa de la prova de 5,6 quilòmetres, que tindrà sortida i arribada a la canalització, a l’altura dels Camps Elisis, i que transcorrerà per la passarel·la del Liceu Escolar, avinguda Madrid, avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, avinguda Tortosa i pont de Pardinyes. Estefi Climent, membre de l’organització, va destacar durant la presentació que la prova “està oberta a tot el públic i no només a dones, sinó també a homes, malgrat ser una carrera dedicada a elles”, va incidir.

La Cursa també tindrà un vessant solidari i recaptarà fons per a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida per a la lluita contra el càncer, ja sigui amb l’euro que es destina de cada inscripció, amb les donacions extres o la venda de productes relacionats amb la prova. A més, com a novetat, aquest any, hi haurà un autobús per donar sang.

La Cursa de la Dona d’Agramunt, per la seua part, també recaptarà fons que aniran destinats a l’Associació Catalunya Contra el Càncer. La vuitena edició continuarà sent no competitiva i oberta tant a dones com a homes i començarà a les 11.00 hores del matí des de la plaça del Mercadal.

Aquest any la prova s’ha adherit al repte Sep Titan, impulsat per Jaume Rovira, que té com a finalitat recaptar fons perquè l’equip ciclista del Club Alba pugui fer una ruta de llarga distància.

tracking