SEGRE

DEPORTES

Tanquen el centre d'elit del judo estatal per coronavirus

A Itàlia suspenen la Tirrè-Adriàtic i la Milà-San Remo de ciclisme

El Movistar ha parat l’activitat fins al 22 d’aquest mes.

El Movistar ha parat l’activitat fins al 22 d’aquest mes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell Superior d’Esports (CSD) va confirmar ahir un cas de coronavirus en un treballador de la Federació Espanyola de Judo i la possible afectació a una segona persona, per la qual cosa va sol·licitar als esportistes que no acudeixin a entrenar-se al pavelló d’aquest esport del seu Centre d’Alt Rendiment de Madrid “com a mesura transitòria de precaució”.

Malgrat això, la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) va advocar pel “normal ús” de les seues instal·lacions a la seu madrilenya del CSD. “Actualment no hi ha cap mesura que impedeixi el normal ús de les instal·lacions d’atletisme del CSD”, va indicar l’RFEA.

Mentrestant, a Itàlia continuen anul·lant-se competicions. Així, després que dijous se suspengués la Strade Bianche, ahir es van anul·lar dos competicions clàssiques, la Tirrè-Adriàtic, que havia de disputar-se de l’11 al 17 d’aquest mes, i la Milà-San Remo, prevista per al 21. Tampoc es disputarà el Giro de Sicília, de l’1 al 4 d’abril.

Per la seua part, l’equip ciclista Movistar va anunciar ahir la seua decisió de “detenir l’activitat competitiva de les seues plantilles femenina i masculina fins al diumenge 22 de març”, segons un comunicat fet públic per l’equip, que tampoc competirà en proves que no han estat anul·lades, com la París-Niça o la Ronde van Drenthe.

Igualment van ser anul·lades les finals de la Copa del Món d’esquí alpí, previstes a Cortina d’Ampezzo entre el 16 i el 22 d’aquest mes.

tracking