SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Setién nega que l'incident protagonitzat pel seu ajudant, Eder Sarabia, hagi afectat la relació amb la plantilla

Setién nega que l’incident protagonitzat pel seu ajudant, Eder Sarabia, hagi afectat la relació amb la plantilla || El Barça rep avui la Reial Societat

Quique Setién, durant la roda de premsa d’ahir.

Quique Setién, durant la roda de premsa d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de caure al Santiago Bernabéu (2-0) i perdre el liderat en benefici del Reial Madrid, el Barcelona torna avui al Camp Nou amb la visita de la Reial Societat (18.30/ Movistar LaLiga/LaLiga TV), finalista de la Copa del Rei i una de la revelacions de la temporada, que posarà a prova la capacitat de reacció del projecte de Quique Setién.

L’entrenador blaugrana va sortir al pas de la polèmica d’aquesta setmana en relació amb el comportament del seu ajudant, Eder Sarabia, al clàssic, i va subratllar que l’ambient entre els jugadors i el cos tècnic “és una bassa d’oli”.

“Nosaltres tenim l’obligació de guardar les formes perquè hi ha molts nens mirant i hi ha gent que entén que l’educació ha de primar en la gent que sortim als mitjans. Les formes cal cuidar-les, el fons sempre s’ha produït. Uns una mica més, d’altres una mica menys. L’important són les formes, no el fons. Ja no torno a parlar d’aquest tema”, va advertir, i va admetre que Sarabia “serà com ha estat sempre, l’únic és que ha de canviar les formes”.

Preguntat per si aquest episodi demostra que el cos tècnic no té control sobre el vestidor, Setién es va mostrar taxatiu: “No sé en què et bases per dir que no tenim control sobre el vestidor. No tenim cap problema. Estem encantats amb el vestidor que ens hem trobat, això és una bassa d’oli” i va afegir que els jugadors “ho estan acceptant tot amb una actitud extraordinària” i va subratllar que “tenen clar quin és el lloc de cada un” dins de l’equip. “Hi ha moltes coses que estan millorant, són dades objectives que tenim i manegem. La realitat és que tenim una relació amb l’equip i el vestidor extraordinària en tot”, va insistir.

Setién va afegir que “hi ha coses a millorar, però que el clàssic no ens afectarà, seguim allà i demostrarem a la gent que hi som amb moltes ganes. Estem a un punt, queda molt i sabem que serem allà”.

“És molt difícil que els dos equips ho guanyem tot fins al final, perquè la Lliga és molt complicada i costa molt guanyar els partits. Estem bé, i motivats per poder mantenir el ritme que volem per guanyar-ho tot”, va reiterar.

tracking