HANDBOL COPA DEL REI

Els blaugranes volen una altra corona

Ludovic Fabregas es disposa a llançar a porta.

Ludovic Fabregas es disposa a llançar a porta.RFEBM

El Barça va fer un nou pas cap al seu setè títol seguit de la Copa del Rei després de certificar la classificació per a la final, en la qual s’enfrontarà avui (18.00, Esport3) al sorprenent Benidorm, al vèncer ahir per un clar 34-23 l’Ademar.

Poc va poder aguantar el conjunt lleonès, que a mitjans de la primera meitat ja comptava amb un desavantatge de sis gols (12-6) en el marcador, que deixaven pràcticament sentenciada la victòria del Barcelona. Xavi Pascual va canviar alhora els sis jugadors de pista. Un canvi que no només no va frenar la voracitat dels blaugranes, sinó que va semblar augmentar-la, com van reflectir els nou gols d’avantatge (20-11) al descans. Una renda que va augmentar en els primers cinc minuts de la segona meitat en què el Barça es va disparar fins als onze gols de diferència (24-13) amb dos de consecutius d’Aleix Gómez i d’Aitor Ariño. Avantatge amb el qual, ja sí, el Barcelona va semblar donar per conclosa la contesa, la qual cosa va permetre respirar a un Ademar que no va aconseguir reduir la diferència, com va reflectir el 34-23 final.