Golejada del Vila-sana amb el cuer

L’Areces va resistir durant 38 minuts

Una acció del partit d’ahir entre Vila-sana i Areces.

Una acció del partit d’ahir entre Vila-sana i Areces.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va golejar ahir el cuer de la categoria, l’Areces Asturhockey (5-0), en un partit que no es va decidir fins ben entrada la segona meitat, ja que les asturianes van aguantar un 1-0 en contra fins al minut 38. Quan van encaixar el segon gol es va esgotar la seua resistència i l’equip del Pla d’Urgell va acabar firmant una victòria plàcida.

El matx va tenir poca història. El Vila-sana es va mostrar molt superior des del primer minut davant d’un rival que només ha sumat quatre punts en tota la Lliga. Però l’Areces Asturhockey és un rival dur, a qui agrada el contacte i que no deixa jugar amb comoditat. El partit va ser una successió de jugades d’atac de l’equip del Pla d’Urgell, mentre que les asturianes intentaven sorprendre en comptades accions de contraatac quan podien recuperar una bola.

Regina Flix va obrir el marcador amb l’1-0 per al Vila-sana en el minut 7 i amb aquest resultat es va arribar al descans. El domini a la pista no es traduïa en el marcador i això podia donar vida a l’Asturhockey en qualsevol moment. Teresa Payá va marcar el 2-0 en el 38 i allà es va acabar el partit. Cata Flores, Maria Porta i Joana Comas van arredonir la golejada.

Després del xoc, el tècnic, Jordi Capdevila, va explicar: “Sabíem que amb el segon gol s’acabaria el partit, però ens ha costat molt sentenciar. Ara veig l’equip preparat per afrontar la Copa de la Reina”, una competició que es disputa en un parell de setmanes.