SEGRE

DEPORTES

Els Márquez, pilots de motocròs per un dia

Pràctica en una de les seues modalitats favorites mentre el Mundial de MotoGP segueix parat || Melandri diu que Marc està “en crisi”

Àlex Márquez durant la sessió de motocròs a l’espera que arranqui el Mundial de MotoGP.

Àlex Márquez durant la sessió de motocròs a l’espera que arranqui el Mundial de MotoGP.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els germans Marc i Àlex Márquez es van convertir en pilots de motocròs per un dia a l’espera que arranqui el Mundial de MotoGP, ajornat pel brot de coronavirus. El fet que s’hagin ajornat els primers GP ha fet que molts pilots segueixin als seus llocs de residència, on intenten passar el temps amb els seus

hobbies habituals

i seguint amb la preparació. En el cas dels germans Márquez, tot el que estigui relacionat amb el motor i la velocitat és la millor manera de passar el temps.

Per la seua banda, Marco Melandri, expilot de MotoGP i Superbikes i actual comentarista a DAZN Itàlia, va assenyalar al Corriere dello Sport que “crec que el Marc està lluitant amb la nova Honda, tant que també ha pilotat la moto de l’any passat. Físicament sembla estar en crisi. L’espatlla és una articulació molt delicada. Deu haver intentat treballar més ràpid per recuperar la força i la resistència, però es pot veure que el to muscular encara està retardat”, va afirmar. “Serà una temporada difícil per a ell. En algunes carreres pot lluitar pel podi i fins i tot per la victòria”, va dir Melandri sobre Valentino Rossi.

tracking