SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Chelsea vol incorporar a l'estiu el blaugrana Coutinho

Lluís Cortés dirigeix el femení des de Balaguer

Philippe Coutinho juga aquesta temporada cedit al Bayern.

Philippe Coutinho juga aquesta temporada cedit al Bayern.IAN STEPHEN /PRO SPORTS IMAGES/AFP7

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Philippe Coutinho al FC Barcelona és ara mateix una incògnita. El brasiler està cedit fins a final de temporada al Bayern de Munic, que té una opció de compra de 120 milions pel centrecampista, però el club alemany no sembla estar per la feina d’executar-la, per la qual cosa Coutinho ha de tornar al Camp Nou a partir de l’1 de juliol. Tanmateix, tampoc no sembla factible que Coutinho formi part de la plantilla blaugrana la pròxima temporada i des del club veurien amb bons ulls la venda de l’internacional brasiler per recuperar part de la inversió i reforçar l’equip amb jugadors com Neymar o Lautaro Martínez. El Barça ha sondejat ja el mercat i comença a veure la impossibilitat de tancar una bona venda. El club blaugrana hauria de traspassar Coutinho per 90 milions d’euros si no vol sumar pèrdues en aquesta operació i, ara per ara, no hi ha cap club que posi sobre la taula aquesta quantitat. La via més factible perquè Coutinho no es converteixi en un problema és firmar una cessió d’una temporada similar a la que es va pactar amb el Bayern. El club alemany paga íntegrament la fitxa del brasiler i es feia càrrec d’una xifra propera als 18 milions d’euros en concepte de préstec i que a més és l’amortització comptable del jugador.

Per un altre costat, l’entrenador del femení del Barça, el lleidatà Lluís Cortés, coordina des de la seua casa de Balaguer la feina que estan fent les seues jugadores i la resta de l’equip tècnic, confinat a causa del coronavirus.

El Barça veu més factible un nou préstec del brasiler al Bayern alemany degut al seu elevat cost

L’entrenador va subratllar que el primer de tot és “mantenir unes rutines i uns horaris” i també els entrenaments de les jugadores. Cortés es manté permanentment en contacte amb el seu equip tècnic.

tracking