SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Jaume Estrada penja les botes per ser el president del Balaguer

Ha estat l’única candidatura presentada

Jaume Estrada vol un club transparent i que se sustenti pel futbol base.

Jaume Estrada vol un club transparent i que se sustenti pel futbol base.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Estrada Palou és des d’ahir el nou president del Club Futbol Balaguer després que la seua candidatura fos l’única presentada dins de termini. El nou mandatari vermell, de 29 anys i que encara forma part de la primera plantilla del club, assumirà el càrrec en substitució d’Antonio Ayguadé, que al costat de la seua junta directiva va presentar setmanes enrere la dimissió.

Estrada, director general de l’empresa familiar Farratges La Noguera, penjarà aquesta temporada les botes per assumir la presidència, una cosa que ja tenia al cap des de feia temps tot i que “no esperava que arribés tan aviat”, reconeix. “Tenia clar que no volia desvincular-me del futbol i veia que el club necessitava un canvi de gestió. Penso que estic capacitat per dirigir el club, he buscat bona gent perquè siguin al meu costat i el que volem fer és treballar amb la màxima transparència de cara a jugadors, socis i pares de la base”, va assenyalar.

“Intentarem en un parell d’anys tornar l’equip a Primera catalana i enfortir el futbol base”

Estrada, que com a jugador es va formar al planter del Balaguer, l’AEM, l’Atlètic Segre i el Lleida, va debutar amb el primer equip vermell amb disset anys a Tercera Dvisió. Després va jugar al Binèfar i va tornar a Primera catalana amb el Balaguer i Lleida B, per finalment acabar la seua trajectòria al Castellserà i de nou al Balaguer. Estrada reconeix que la situació actual del club “no és bona i per això vaig demanar eleccions a fi de començar a treballar. El repte és intentar que en un parell d’anys l’equip torni a Primera catalana i enfortir el futbol base, recuperant el màxim de jugadors de Balaguer que els últims anys han marxat. El primer equip no funcionarà sense un futbol base fort”, assegura el nou president balaguerí.

tracking