SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça planeja un canvi per Lautaro

El club blaugrana vol l’argentí com a futur substitut de Luis Suárez i proposa incloure jugadors per abaratir la clàusula de rescissió de 111 milions d’euros

Lautaro és desitjat pel Barça per reforçar la davantera.

Lautaro és desitjat pel Barça per reforçar la davantera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona està prioritzant el fitxatge de Lautaro Martínez, de l’Inter de Milà, i busca fórmules que facilitin l’operació. Una consistiria a incloure algun dels integrants de l’actual plantilla de Quique Setién per abaratir el fitxatge. Fins ara, el club interista no tenia cap intenció de negociar la sortida de l’argentí, a qui va fer una oferta de renovació, en tant que es remetia a la clàusula de sortida de 111 milions d’euros, que està vigent des de l’1 al 15 de juliol.

El club italià és conscient, d’altra banda, que, amb la crisi que provocarà el coronavirus, hi haurà nul·les ofertes que s’atansin a aquesta xifra malgrat la qualitat del jugador i està escoltant propostes.

El Barça sempre havia apostat per aquesta fórmula per emportar-se Lautaro, encara que ara podrien entrar-hi fins a tres jugadors.

Això sí, res es decidirà fins que se sàpiga si poden acabar les lligues i les competicions europees perquè, altrament, l’escenari seria pitjor.

El club té clar que no serà l’únic competidor. No hi ha gaires davanters del seu nivell al mercat i l’argentí té bon cartell a la Premier, una lliga que podria gaudir de més diners en efectiu per afrontar aquest tipus de fitxatges. Abans de l’aturada per la crisi, Manchester United, City i Chelsea havien preguntat per ell.

D’altra banda, l’equip de futbol sala blaugrana ha arrasat en els Futsal Awards, els premis que distingeixen anualment des de l’any 2000 els millors del món i que ahir van fer públiques les seues eleccions. Ferrao ha estat designat millor jugador, seguit d’Adolfo; Andreu Plaza, millor entrenador, i el Barça, millor club, mentre que Juanjo ha estat segon en la categoria de porters.

tracking