SEGRE

DEPORTES

Mar

El pilot va atendre els seus fans per Instagram i va dir que Rossi és “un referent”

Marc Márquez, en imatge d’arxiu, va interactuar ahir amb els seus fans a través d’Instagram.

Marc Márquez, en imatge d’arxiu, va interactuar ahir amb els seus fans a través d’Instagram.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez va estar ahir durant més de mitja hora en un directe per als seus fans a la xarxa social Instagram. En l’esmentada xarrada va atendre tota mena de preguntes. Des d’algunes de més personals que van provocar el riure del pilot de Cervera fins a d’altres que el van ficar en més problemes per contestar i, sobretot, haver de triar entre dos grans pilots com Valentino Rossi o Casey Stoner. “És millor Valentino que Stoner, per títols i palmarès”, va dir sense dubtar el pilot lleidatà. “Stoner tenia un instint innat i era un pura sang, que en dos voltes ja estava al màxim, però Rossi era una altra cosa”. Aquesta pregunta la va seguir una altra sobre si Il Dottore ja no era el seu ídol. “Al final s’han de saber separar les coses, i el que fa Valentino és increïble. És un referent, com ho van ser Pedrosa i Doohan. És important tenir un referent per copiar-lo i créixer com a pilot”, va assenyalar.

Va tocar diversos temes. Un, el confinament a casa: “El que pitjor porto és estar a casa amb la nevera a prop. Com la mama no cuina ningú. Porto malament tenir la nevera plena i estar tot el dia a casa. Faig diversos entrenaments i alguns exercicis per mantenir la forma. I l’espatlla va. El que més trobo a faltar és veure el meu avi i la meua àvia, que no veig per precaució. Trobo més a faltar això que muntar amb moto.”

Però va recalcar que és molt important ser responsables davant de l’estat d’alarma: “És important estar a casa aquests dies. Els esportistes estem intentant ajudar amb diferents iniciatives. Ahir [per divendres] vam fer alguns una donació a la Creu Roja a través de Pau Gasol i Rafa Nadal, encara que la millor ajuda ara és estar a casa. És la millor medicina contra aquest virus.” No li va faltar el toc d’humor per als seus espies en el directe com van ser el també pilot de MotoGP, Aleix Espargaró, o el bicampió de F1, Fernando Alonso: “Què passa, Aleix, que no ets al rodet? Ja t’has trencat 5 hores aquest matí, no? Jo sis. [...] “Hola, Fernando. Què passa? Jo també et miro i et xafardejo.” Àlex Márquez va ser un dels convidats sorpresa apareixent en càmera al final. Per a ell també va tenir consells el seu germà gran. “Ha de gestionar la pressió, que ja és molt alta quan entres al box de Repsol Honda”, va comentar.

tracking