SEGRE

DEPORTES

La Paeria preveu Esportmania però podria reduir-hi places

N’oferia 1.340 però espera les mesures a aplicar a causa del Covid-19

Activitat de busseig d’Esportmania a les piscines de Gardeny l’estiu passat.

Activitat de busseig d’Esportmania a les piscines de Gardeny l’estiu passat.ALBERT GÒDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esportmania, un dels programes de l’oferta educativa, esportiva i de lleure que la Paeria organitza cada estiu, oferirà aquest any 1.340 places en quatre torns entre juliol i agost, però s’han ajornat les preinscripcions fins a una data a concretar en funció de com evolucioni la crisi sanitària del Covid-19.

El 22 d’abril passat s’havia d’iniciar el procés de preinscripció que finalitzava dos dies després. La Paeria va anul·lar la convocatòria fins a nova ordre, però continua confiant que pugui dur a terme aquestes activitats per a nens de 3 a 14 anys l’any en què es compleix la quarantena edició.

Els torns previstos són del 6 al 17 de juliol, del 20 al 31 de juliol, del 3 al 14 d’agost i del 17 al 28 d’agost. Des de l’ajuntament han previst tots els escenaris possibles, com va reconèixer a aquest diari el regidor d’esports Sergio González. “Tenim pla B per si hem de reduir els grups, per exemple, a un terç el nombre de participants i adoptar les mesures de seguretat que ens diguin des de Sanitat. Contemplem diverses opcions i falten per concretar alguns detalls com el tema del servei de menjador per adaptar les activitats previstes”, va explicar.

Les estades (per a nens de 4 a 14 anys) i els cursets de natació (per a edats de 3 a 8 anys) d’Esportmania es desenvoluparan als barris de la Bordeta, Cappont, Pardinyes, Gardeny, Secà i Balàfia. Les activitats que s’hi inclouen són, a més de jocs, esports com el bàsquet, la gimnàstica rítmica, el patinatge, el futbol, el tir amb arc o el golf, entre d’altres.

tracking