SEGRE

DEPORTES

Molo: “Ens han pres les nostres il·lusions”

La Comissió Delegada ratifica el final de Lliga a Segona B amb ‘play-off’ exprés

Una de les últimes formacions del Lleida al Camp d’Esports abans de l’aturada pel coronavirus.

Una de les últimes formacions del Lleida al Camp d’Esports abans de l’aturada pel coronavirus.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Molo, va utilitzar ahir les xarxes socials per criticar la decisió de l’RFEF de donar per finalitzada la competició, encara que autoritzant que siguin només els quatre primers de cada un dels grups de Segona B els que disputin el play-off d’ascens.

Tant al compte de Twitter com al d’Instagram, Molo va escriure: “Un virus ens ha posat davant d’un nou escenari i hen hagut d’acceptar-ho. Les mesures a la carta imposades per la federació han fet la resta. Ens han pres les nostres il·lusions, els nostres somnis i la nostra feina. No mereixíeu aquest final... ha estat un veritable plaer, us estimo molt.” El dia anterior, van ser diversos els jugadors de l’equip que també van utilitzar les xarxes socials per criticar aquesta decisió.

El club va nomenar un coordinador per vetllar pel compliment del protocol de seguretat

Ahir es va confirmar que el Lleida es queda fora del play-off, ja que la Comissió Delegada de la Federació Espanyola (RFEF) va aprovar la proposta per resoldre les competicions no professionals, entre les quals la Lliga de Segona B, que van acordar dimecres passat la Comissió de Presidents de Federacions Territorials i dijous la junta directiva de l’RFEF i que estableix l’acabament de les fases regulars sense descensos i la disputa de les fases d’ascens a través de play-offs exprés i a porta tancada. El Lleida, cinquè a la taula, es queda fora d’aquest play-off. El club, no obstant, pensa continuar lluitant als despatxos sense descartar emprendre mesures judicials, com ha advertit el president, Albert Esteve, des que es va fer pública aquesta proposta que, finalment, ha estat aprovada. El primer pas és esperar les respostes de CSD i RFEF, entitats a les quals ahir mateix (vegeu el desglossament) va remetre les dos noves instàncies.

El Lleida, contrari a aquesta proposta des del primer dia, sempre ha defensat que, si sanitàriament és possible tornar a jugar, han de fer-ho tots i no només uns quants. En aquest sentit, el club ahir també va nomenar José Manuel Tejedor Lloria coordinador, per vetllar pel compliment estricte del Protocol Bàsic d’Actuacions per a la tornada als entrenaments i al reinici de les competicions federades i professionals. El club també farà tests a jugadors i tècnics la setmana que ve.

tracking