SEGRE

DEPORTES

L'Espanyol torna a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de dos mesos

Abelardo, entrenador de l’Espanyol, ahir amb mascareta i guants.

Abelardo, entrenador de l’Espanyol, ahir amb mascareta i guants.RCD ESPANYOL.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla de l’Espanyol va tornar ahir a la feina a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, complint els estrictes protocols sanitaris marcats per LaLiga i el Consell Superior d’Esports a causa de l’excepcional situació de pandèmia pel coronavirus.

Just dos mesos després de l’última sessió celebrada en aquest mateix escenari –l’11 de març, abans de desplaçar-se a l’estada de Torremirona–, la plantilla es va retrobar amb una instal·lació blanc-i-blava blindada pel que fa als accessos, permanentment desinfectada i amb l’obligació de seguir unes minucioses pautes de treball en solitari.

Els futbolistes blanc-i-blaus van acudir a les instal·lacions de Sant Adrià de Besòs per torns, per així respectar la distància de seguretat. La plantilla es va dividir en petits grups, utilitzant els diferents gimnasos i camps d’entrenament i extremant les precaucions.

Els jugadors, als quals es va prendre la temperatura a l’arribar, van a la Ciutat Esportiva amb la roba d’entrenament posada i, a l’acabar la sessió, no es dutxen a les instal·lacions. De fet, l’equipament de l’endemà ja està desinfectat i els futbolistes la recullen abans de tornar al seu domicili.

L’Espanyol va ser l’equip de Primera divisió més afectat per Covid-19, amb vuit futbolistes infectats, a més de dos membres del cos tècnic, el març passat. Tanmateix, cap jugador no va resultar positiu en els recents tests.

tracking