SEGRE

DEPORTES

Piqué demana més temps

El jugador blaugrana creu que ningú s’hauria de precipitar en la represa de la Lliga || Messi dóna mig milió d’euros per ajudar hospitals argentins

Gerard Piqué, durant l’entrenament d’ahir a les instal·lacions del FC Barcelona.

Gerard Piqué, durant l’entrenament d’ahir a les instal·lacions del FC Barcelona.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué creu molt just que la Lliga pugui tornar el 12 de juny, com va dir el president de LaLiga, Javier Tebas. “No volem que es precipiti l’inici de la Lliga. He escoltat Javier dir el dia 12, però portem molt temps aturats, només un mes d’entrenaments, sense amistosos. Jo tindria més en compte que estiguem ben preparats, intentar evitar lesions, que es vegi bon espectacle, intentar pensar en el jugador, que sé que ho fan, però uns dies més d’entrenaments no ens aniran malament”, va afirmar. “Jo entenc l’interès de LaLiga a acabar això perquè hi ha molts diners en joc. Jugar sense públic no ens agrada però al final és o això o quedar-se sense acabar la lliga que, tot i que anem primers, seria bastant lleig”, va afegir. En la mateixa entrevista a Movistar, va mostrar els dubtes que pugui fer-se la Copa Davis enguany.

D’altra banda, Leo Messi ha donat, a través de la Fundació Leo Messi, mig milió d’euros a hospitals de l’Argentina per a la compra d’“insummes de protecció destinats als professionals de la salut” per “fer front a la pandèmia” del coronavirus, segons va informar la Fundació Garrahan. El davanter del Barcelona i capità de la selecció argentina es va afegir a la campanya Junts per la Salut Argentina, impulsada per la Fundació Garrahan, amb l’esmentada donació de 500.000 euros. “Ens trobem molt agraïts per aquest reconeixement a la nostra tasca, la qual cosa ens permet continuar amb el nostre compromís amb la salut pública argentina”, va afirmar Silvia Kassab, directora executiva de Fundació Garrahan, en un comunicat.

tracking