SEGRE

DEPORTES

Robert Martínez renovarà amb Bèlgica i cita Cruyff com el seu gran referent

Un moment de l’entrevista a Robert Martínez.

Un moment de l’entrevista a Robert Martínez.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Robert Martínez, seleccionador de futbol de Bèlgica, va parlar ahir de la gestió d’un vestidor i va fer un breu repàs de la seua trajectòria durant una entrevista, a càrrec del periodista de SEGRE Xavier Madrona, que forma part de la campanya solidària promoguda per Joel Donés i Òscar Canadell #LleidaEsCorona. El tècnic de Balaguer va dir que ben aviat acordarà la seua renovació fins al Mundial 2022, ja que el seu contracte concloïa al juny després de l’Eurocopa que, finalment, s’ha ajornat al 2021. L’objectiu de la iniciativa és recaptar fons per a la investigació contra el coronavirus. Amb l’objectiu de lluitar conjuntament contra el Covid-19, els dos tècnics han programat tota una sèrie d’activitats que inclouen sortejos, classes d’exercici físic i entrevistes, en les quals es podran fer donacions econòmiques al web www.contraelcoronavirus.org/irblleida.

Martínez va explicar la importància de fer grup en un equip de futbol, sigui de club o de selecció, on es concentren molts egos i jugadors de molt diverses procedències i edats. “Cal crear un ambient on el jugador se senti a gust i que noti que pot aspirar a alguna cosa”, va dir Robert.

Va admetre haver tingut diversos entrenadors molt diferents com a referents, de Sacchi a Maturana passant per Toshack, però va destacar per sobre de tots Johan Cruyff.

tracking