SEGRE

DEPORTES

Lliga virtual a Aitona

La Cursa Embarrocat va ser ahir la segona cita de la Lliga Ponent, que ja compta amb 229 atletes inscrits || La Cursa del Sucre, de Menàrguens, diumenge

Marta Bosch.

Marta Bosch.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Ponent Virtual, organitzada per Iter5, va celebrar ahir la seua segona cita, la Cursa Embarrocat d’Aitona. La competició virtual, no competitiva, ja compta amb 229 atletes inscrits. Tal com va passar diumenge passat a la cita inaugural, que va ser la Cursa de la Nòria de Torrelameu, ahir el repte era el mateix: córrer una distància lliure, cada atleta per on volgués i registrar el recorregut mitjançant l’aplicació gratuïta Strava. No hi ha classificacions ni la cita puntua per a la Lliga Ponent no virtual, ja que l’únic que importa és intentar anar superant la marca pròpia o acumular quilòmetres i mantenir, en la mesura possible, l’ambient de la Lliga, que es troba parada per la crisi sanitària del coronavirus.

Ahir les distàncies recorregudes van oscil·lar entre els 5 quilòmetres i els 26 que va cobrir Jaume Codina. També van fer trams notablement llargs Josep Quintana (22 km), Manel Llardén (21,8) i Ignasi Boya (20).

En el cas de la Cursa Embarrocat, i com a la resta de proves, l’organització de la prova –a càrrec del Club Atletisme Aitona–, ha cedit dos inscripcions per a la pròxima edició desconfinada de la prova, uns dorsals que se sortejaran avui entre tots els participants. Diumenge vinent serà el torn de la Cursa del Sucre de Menàrguens.

Marta Bosch.

Marta Bosch.SEGRE

Marta Bosch.

Marta Bosch.SEGRE

Marta Bosch.

Marta Bosch.SEGRE

Marta Bosch.

Marta Bosch.SEGRE

tracking