SEGRE

DEPORTES

Cancel·lat el GP Fundació Isidre Esteve previst el 30 de juliol

La prova ha viscut dos edicions al circuit de Montmeló.

La prova ha viscut dos edicions al circuit de Montmeló.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els organitzadors del Gran Premi Fundació Isidre Esteve, previst per al 30 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya, van anunciar ahir la cancel·lació de la tercera edició per la incertesa creada per la crisi del coronavirus. “A causa d’aquestes circumstàncies tan excepcionals d’incertesa, de dificultats empresarials i de prioritzar la seguretat i la salut de les persones, creiem que el millor per a tothom és anul·lar aquesta edició i ajudar en el que puguem per sortir com més aviat millor d’aquesta situació”, va explicar Lidia Guerrero, directora de la Fundació Isidre Esteve i parella del pilot d’Oliana.

El circuit de Montmeló ha estat escenari de les dos edicions ja celebrades d’aquesta gran festa solidària que reivindica l’esport inclusiu, amb la participació de centenars de persones i esportistes d’elit.

El GP FIE aglutina la cursa de relleus, en handbike o bicicleta, activitats infantils, visites guiades i voltes solidàries amb vehicles per la pista del traçat barceloní, amb un sopar de gala amb actuacions en la recta principal del Circuit com a gran colofó.

tracking