SEGRE

FUTBOL SEGONA PRO FEMENINA

Vesela abandona l'AEM per centrar-se en Medicina

La del planter, estudiant de sisè curs, afrontarà la preparació per al MIR

Vesela refusa una pilota durant un partit d’aquesta temporada.

Vesela refusa una pilota durant un partit d’aquesta temporada.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vesela Ivanova ha decidit abandonar temporalment dos de les seues passions, el futbol i l’AEM, per centrar els esforços a acabar els estudis de Medicina i afrontar amb garanties la preparació de l’examen de Metge Intern Resident (MIR). “Va ser una decisió molt meditada i que m’ha costat prendre, però no puc dedicar al futbol el temps que necessita en aquest nivell de competició, a la Segona Pro. He de preparar el MIR durant els caps de setmana i és impossible compaginar futbol i estudis”, assegura.

La defensa de 23 anys va ingressar a la base fa deu i afirma que “el que he portat pitjor és haver de deixar enrere les companyes, no compartir els moments al vestidor, els viatges, els partits i les rialles. Els moments en què totes s’estan esforçant al màxim i comparteixes el sofriment. Fins ara era la que veia com marxaven algunes amigues i ara em toca a mi dir adéu. Suposo que hi ha un moment en el qual has de prendre una decisió sobre el teu futur i ara he de centrar-me en això”, afegeix Vessy, que va voler agrair a totes les seues companyes els moments que ha viscut sobre la gespa del Recasens. “A hores d’ara ja saps que no et guanyaràs la vida amb el futbol. A més mai ha estat una meta per a mi. L’esport és una manera d’evadir-se del dia a dia, de fer grans amigues, però mai m’ho vaig voler prendre com una meta. Mai he estat ambiciosa en aquest sentit”, afirma la lleidatana, internacional en les categories inferiors de Catalunya i l’Azerbaidjan, malgrat ser d’Asenovgrad, a Bulgària.

A pesar que estarà apartada del futbol molt temps, Vesela diu que no ho deixa i que “el primer que faré quan tingui la meua destinació de la residència serà buscar equip. Fins i tot abans que trobar pis”, fa broma. “Vull conèixer altres ciutats de Catalunya i gairebé segur que no em quedaré a Lleida per a la residència, encara que dependrà de molts factors. Quan m’hagi examinat del MIR, conegut la nota i escollit l’hospital on continuaré estudiant, veurem on puc jugar”, afegeix Vesela, que encara no ha decidit la seua especialitat.

La lleidatana és una de les baixes confirmades per l’AEM de cara a la pròxima campanya amb les de Maria Subies, que va abandonar el club al desembre; Andrea Vernet i Marta Cuadras, que van deixar l’equip a començaments d’any; i la portera Noèlia Garcia, que va anunciar el seu adéu el passat dia 10.

tracking