SEGRE

DEPORTES

La Paeria obrirà dijous les pistes de les Basses

Bernat Erta i Aleix Porras seran els primers atletes a 'estrenar-les'

Atletes del Xafatolls ahir mantenint la distància.

Atletes del Xafatolls ahir mantenint la distància.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria té prevista la reobertura de les pistes municipals d’atletisme de les Basses aquest dijous, encara que ho farà d’una forma gradual i, lògicament, amb les pertinents mesures de seguretat i higiene. Així ho va comunicar ahir el regidor d’Esports, Sergio González, als entrenadors de Bernat Erta i Aleix Porras, Quim Erta i Salvador Porras, així com al president del club Lleida UA, Sebas Vidal. Hi haurà prioritats, com especifica la normativa, i els primers que estrenaran dijous la reobertura sense coincidir seran els dos atletes DAN (Esportistes d’Alt Nivell), Aleix Porras i Bernat Erta, i algun federat de nivell també molt rellevant, entre els quals els seus germans Gerard Porras i Arnau Erta. Però no serà un entrenament grupal i els atletes de base s’hauran d’esperar unes setmanes més. Aquest matí està previst que s’escenifiqui l’acord de reobertura a les mateixes instal·lacions de les Basses. D’altra banda, la Paeria ha permès que l’àrbitre internacional Xavier Estrada Fernández s’exerciti avui a l’Annex del Camp d’Esports.

Després de les pistes d’atletisme, la Paeria reobrirà en els propers dies la resta d’instal·lacions municipals a l’aire lliure com la de tir amb arc o els circuits d’autocròs i motocròs.

Per la seua banda, també el circuit d’Alcarràs ha recobrat l’activitat. En concret, el Suzuki Grau RT va tornar ahir als entrenaments amb el protagonisme de cinc dels seus pilots: Jaume Gaya, Marius Lita, Jordi Gaya, Diogo Moreira i Max Serra.

El Xafatolls torna a la pista de la Serra i Balaguer obre recintes Els atletes del Xafatolls van tornar-se a entrenar a les pistes municipals d’atletisme del Parc de la Serra, a Mollerussa, informa Joan Gómez.

Atletes del Xafatolls ahir mantenint la distància.

Atletes del Xafatolls ahir mantenint la distància.JOAN GÓMEZ

tracking