SEGRE

DEPORTES

Primer entrenament grupal

Els equips de la Lliga entren a l'última fase prèvia a la tornada del futbol recuperant el treball col·lectiu || Umtiti, principal novetat a la sessió del Barça a 12 dies del duel contra el Mallorca

Quique Setién va reunir la plantilla del Barça en el camp Tito Vilanova abans d’iniciar l’entrenament en grup.

Quique Setién va reunir la plantilla del Barça en el camp Tito Vilanova abans d’iniciar l’entrenament en grup.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els vint equips de Primera van entrar ahir a l’última fase prèvia a la tornada de la Lliga, prevista per al dijous 11, amb les primeres sessions d’entrenament col·lectives. Han estat prop de vuita dies sense que les plantilles treballessin juntes per la pandèmia, que va aturar la competició a començaments de març. Aquest és l’últim pas previ a la tornada del futbol, després que a començaments de maig tots els clubs superessin les proves mèdiques i tests i es comencessin els entrenaments individuals. El dia 18 van iniciar les sessions reduïdes, de fins a deu jugadors en un mateix camp, i la setmana següent es van ampliar fins a catorze. Ahir va arrancar la quarta i última fase dins del protocol elaborat en coordinació amb el Consell Superior d’Esports (CSD), que desembocarà en el reinici de la competició amb el Sevilla-Betis, el dijous 11. La imatge dels jugadors en cercle al centre del camp d’entrenament va ser una de les més repetides en aquesta tornada a la gairebé normalitat. Així va aparèixer el Barça a la Ciutat Esportiva i Quique Setién va poder dirigir la primera sessió amb 23 futbolistes, un entrenament col·lectiu que va començar a les 9.30 per evitar les altes temperatures. En l’horitzó, el retorn a la Lliga. El Barça viatjarà a Mallorca el dissabte 13 per enfrontar-se als balears a partir de les 22.00. Luis Suárez, pendent de rebre l’alta mèdica, es va exercitar ahir amb el grup, mentre que Samuel Umtiti, lesionat al soli tres setmanes enrere en la tornada als entrenaments dels jugadors blaugrana, va fer part del treball col·lectiu. Amb el retorn del defensa i el d’Ansu Fati de dissabte, quan va fer part de la sessió amb el grup, a la infermeria del Barça només queda Dembélé. Avui els jugadors tornen a entrenar-se a partir de les 9.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Per la seua banda, el Barça no descarta que aquesta mateixa temporada puguin entrar aficionats al Camp Nou. Una opció que s’estudia és que els abonats s’inscriguin agrupats per famílies.

Quique Setién va reunir la plantilla del Barça en el camp Tito Vilanova abans d’iniciar l’entrenament en grup.

Quique Setién va reunir la plantilla del Barça en el camp Tito Vilanova abans d’iniciar l’entrenament en grup.FCB

tracking