SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Demanen públic a l'inici

El Celta sol·licita obrir un 30% de l'estadi al partit del dissabte 13 contra el Vila-real || El CSD adverteix que la reobertura ha de ser de manera conjunta

Luis Suárez durant l’entrenament de dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Luis Suárez durant l’entrenament de dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Celta de Vigo ha sol·licitat a la Xunta reobrir Balaídos en un 30 per cent a partir de la fase 3, a la qual Galícia té previst entrar dilluns, i que així el públic pugui assistir al partit de Lliga del dissabte 13 contra el Vila-real. Segons Onda Cero, el govern autonòmic ja hauria donat l’autorització per a l’obertura de portes de Balaídos, una decisió que xoca amb els consells del Govern, CSD i LaLiga, que insisteixen que no hi hagi púbic als estadis.

Tanmateix, el club va aclarir que encara no ha rebut l’autorització. “El RC Celta vol aclarir que, com ha fet sempre, espera les decisions de les autoritats competents sobre la presència de públic, una cosa que encara no s’ha produït i, per tant, no disposa de cap autorització per part de cap institució”, va manifestar. “El club actuarà amb la màxima responsabilitat i sempre d’acord amb les directrius dels organismes competents en aquesta matèria”, va afegir l’entitat. L’autorització suposaria donar cabuda a aproximadament 9.000 espectadors a l’estadi de Vigo.

“La situació que estem vivint és difícil, perquè el virus encara no se n’ha anat”, admet el blaugrana

El BOE indica que la competició de LaLiga “es reprendrà sense públic i a porta tancada. Es permetrà l’entrada de mitjans de comunicació per a la retransmissió de la competició”. La norma contrasta amb la resolució de Sanitat sobre la possibilitat que una comunitat autònoma en fase 3 autoritzi una cosa que pogués contravenir la naturalesa d’aquest text. El CSD ja va advertir que si es produeix la tornada dels aficionats als estadis durant aquesta temporada, aquest s’haurà de fer d’una manera simultània a tot el territori per impedir desigualtats en la competició.

tracking