SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

Candidatura de la junta del Pardinyes

El president, Jordi Mauri, encara no ha pres una decisió

Mauri, al centre, encara no té decidit el seu futur.

Mauri, al centre, encara no té decidit el seu futur.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actual junta directiva del Club Bàsquet Pardinyes té intenció de presentar candidatura a les eleccions fixades per al proper 25 de juny, encara que no està del tot clar si hi haurà l’encara president, Jordi Mauri, que recentment va reconèixer a SEGRE que estava meditant seriosament deixar un càrrec que ha desenvolupat les últimes vuit temporades. “Encara no he pres una decisió i tot dependrà de com evolucioni tot, tant en l’aspecte econòmic com en l’esportiu”, va dir.

Mauri va reiterar que “mai no deixaré penjat el club, això està més que clar, cristal·lí”, i va assegurar que hi haurà continuïtat. “La junta directiva actual presentarà la seua candidatura, no sé si amb mi o sense”, va dir, mentre que va voler deixar clar que la convocatòria d’eleccions, anunciada després de la reunió de dilluns passat, no té res a veure amb la seua possible marxa.

“Encara no he pres una decisió i dependrà de com evolucioni el tema econòmic i l’esportiu”

“Quan ens vam fer càrrec del club (l’estiu de l’any 2012, quan el primer equip va ascendir a Copa Catalunya) vam decidir que, malgrat que els mandats són per reglament de sis anys de durada, convocaríem eleccions cada dos anys, per donar l’oportunitat a altra gent d’entrar. No som el Barça, a la nostra llotja no es fan negocis”, va afirmar Mauri irònicament.

L’actual president tampoc no va voler aprofundir sobre el futur de la plaça a LEB Plata, que segueix en l’aire per qüestions econòmiques. “A dia d’avui no sabem res del que percebrem de la Diputació ni aquesta temporada ni la que ve, tot això unit al fet que la crisi del coronavirus afectarà de ple els patrocinadors. A més, tampoc sabem quan començarà la temporada vinent ni el format que tindrà. No sabem res de res, i així és molt complicat planificar res”, va assenyalar.

El 25 de juny vinent està convocada una assemblea ordinària sobre el balanç de la temporada i posteriorment una altra d’extraordinària per elegir la nova junta.

tracking