SEGRE

HOQUEI PATINS COMPETICIÓ

Roc Llisa torna a l'OK Lliga de la mà del Vendrell

Va ser presentat ahir després de rescindir contracte amb el Bassano italià

Roc Llisa, ahir amb president del Vendrell, Víctor Romagosa, en la seua presentació oficial.

Roc Llisa, ahir amb president del Vendrell, Víctor Romagosa, en la seua presentació oficial.CE VENDRELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roc Llisa va ser presentat ahir com a nou jugador de la CE Vendrell per a la temporada 2020-21 a l’OK Lliga, categoria a la qual tornen les dos parts. El lleidatà ho fa després d’una experiència un pèl irregular al Bassano italià, i el quadre tarragoní després del seu ascens administratiu per la pandèmia del Covid-19. El jugador de Mollerussa ja havia arribat fa dies a un acord, com va avançar SEGRE, però la firma estava pendent que rescindís el seu contracte amb el Bassano.

La setmana passada va viatjar a Itàlia per recollir les pertinences que encara tenia al seu pis, que va deixar precipitadament quan es va decretar el confinament en el país a començaments de març, i també per firmar la liquidació del seu contracte, ja que tenia firmada una temporada més.

“Hem arribat a un acord, no el que volia, però l’important era quedar lliure per firmar pel Vendrell”, va explicar el mollerussenc, que es mostra feliç per retornar a la màxima categoria estatal. “Estic content de tornar a l’OK Lliga després que l’experiència a Itàlia no hagi estat tan bona com m’hauria agradat, però tornar sempre és il·lusionant i m’ho prenc amb moltes ganes per tornar a agafar confiança i continuar progressant”, va afirmar.

Llisa, que fa dos campanyes va jugar a l’Alcoi cedit pel Llista, recala en un equip amb un gran historial, no endebades va conquerir la Copa CERS el 2013 i dos Copes del Rei, el 2013 i el 2014, aquesta última després de derrotar el Barça (6-3) en la final disputada a Lleida. “Sóc l’únic fitxatge de l’equip, que manté un bloc consolidat. Veurem com va, però l’objectiu serà mantenir-nos”, va assenyalar Llisa, que ja sap el que vol d’ell el seu nou entrenador, Lluís Delriu. “M’ha comentat per sobre l’estil de joc que practiquen i el que té al cap fer. Vol una aportació una mica diferent al que tenia fins ara”, va dir el de Mollerussa, que també va rebre ofertes del Lloret, d’OK Lliga, i de l’Alpicat, de Plata, així com alguna de les lligues de França i Itàlia i de la Segona portuguesa. “Tenia ganes de tornar a l’OK Lliga i, esportivament, el del Vendrell era el millor projecte que tenia, per això no he tingut dubtes a decidir-me”, va asseverar.

tracking