SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida votarà si fa fora Félix González el 6 de juliol

És la data que ahir va fixar la junta per a la moció de censura contra el president

La continuïtat de Félix González al capdavant del club es decidirà el 6 de juliol.

La continuïtat de Félix González al capdavant del club es decidirà el 6 de juliol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 6 de juliol és la data que ahir va triar la junta directiva del Força Lleida per celebrar l’assemblea de socis del club, en la qual s’ha de votar la moció de censura presentada per la majoria contra la gestió de l’actual president, Félix González, i per a l’elecció d’un substitut si la moció tira endavant. Els membres de la junta, entre els quals hi havia el mateix González i dos dels seus vicepresidents, Albert Aliaga i Pep Castarlenas, es van reunir ahir a última hora de la tarda de manera telemàtica per fixar la data de l’assemblea. A la reunió, que va durar més d’una hora, només es va acordar la data en la qual es votarà el relleu al capdavant del Força Lleida Club Esportiu, ja que González va tornar a reiterar la intenció de no presentar la dimissió, sinó que els socis votin la seua sortida perquè no “em retreguin que he abandonat el vaixell”, va dir recentment a SEGRE.

De fet, vuit dels onze socis que gestionen l’entitat ja van mostrar la setmana passada la seua decisió forçant una moció de censura perquè el president hagués de convocar una assemblea en un termini màxim de quinze dies, que es produirà el pròxim dia 6 de juliol, pocs dies abans que expiri el termini per inscriure’s a la LEB Or 2020-2021.

Dels onze socis que dirigeixen l’entitat, vuit ja van firmar la moció de censura contra González

Aquesta és la segona crisi que afronta l’entitat a nivell institucional en els seus dotze anys d’història. La primera va arribar just en la primera temporada de vida del club, que es va fundar l’any 2012, quan es va descobrir la duplicitat de contractes dels jugadors de la plantilla del primer equip.

Els que l’entitat havia presentat a la Federació Espanyola de Bàsquet no eren els que havien firmat els jugadors a instàncies d’Edu Torres, llavors soci i director esportiu de l’entitat, que va ser cessat de les seues funcions per aquell escàndol, que va provocar un important deute de més de 250.000 euros que encara estan suportant els actuals socis fundadors.

tracking