SEGRE

POLIESPORTIU CORONAVIRUS

Ekke torna dilluns i el Sícoris reobrirà demà la piscina exterior

La desescalada permet obrir més instal·lacions i que acullin més esportistes || Ekke torna dilluns i el Sícoris reobrirà demà la piscina exterior

Sala de spinning de l’Ekke, amb molt més espai entre les bicicletes.

Sala de spinning de l’Ekke, amb molt més espai entre les bicicletes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’efímer pas de Lleida per la fase 3 i l’entrada a la represa d’una certa normalitat permet als esportistes comptar amb més instal·lacions i als clubs, amb més usuaris. Arriba una etapa en què es prioritza la distància física sobre l’aforament i en què les autoritats apel·len a l’autoresponsabilitat. Amb tot això, a partir de dilluns els recintes esportius comptaran amb més usuaris.

Un dels centres que obren dilluns és l’Ekke, que ha adaptat els seus 7.500 metres quadrats a les exigents mesures sanitàries. Distàncies entre aparells i la desinfecció contínua com a norma. “Ho hem adaptat tot a la nova reglamentació”, explica Pep Castarlenas, responsable de la instal·lació.

Ahir es va reunir la Taula Sectorial de l’Esports i com explica un dels reunits, Jordi Cassanya, gerent de Sícoris, “s’ha incidit a mantenir les distàncies, la higiene i evitar aglomeracions, encara que ben aviat rebrem la normativa més concreta”, explica. “Sícoris obrirà demà la piscina exterior i estarem pendents de l’aforament”, afegeix Cassanya. El CN Lleida, per la seua part, també obrirà dilluns les piscines a l’ús recreatiu, després d’estar ara limitada als entrenaments esportius.

Maria Campos, responsable de Trèvol, incideix en les distàncies. “En una sala tenim 49 bicicletes, però l’aforament, més que d’un tant per cent, depèn de la distància entre si. És el que haurem d’explicar ara”. Aquest centre també podrà tenir més usuaris a la piscina a partir de de dilluns.

I el Moto Club Segre, després de tenir cinquanta pilots entrenant-se diumenge passat, ara ja podrà reunir-ne fins a vuitanta. I sense límits en la mobilitat, no només de les comarques lleidatanes.

tracking