SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

L'NBA pintarà “Black Lives Matter” a les pistes de joc

Per lluitar contra el racisme i la violència

Chris Paul, president del sindicat de jugadors.

Chris Paul, president del sindicat de jugadors.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’NBA i el sindicat de jugadors han arribat a un acord perquè l’expressió “Black Lives Matter” es trobi escrita a les tres pistes on a partir del pròxim 30 de juliol es reprendrà la Lliga. L’expressió del moviment, que lluita per la justícia social, contra el racisme i la brutalitat policial, estarà pintada dins de les dos línies laterals de camp a les tres arenes que la lliga utilitzarà al Walt Disney World Resort.

La WNBA també està discutint pintar “Black Lives Matter” a la pista quan comenci la temporada abreujada 2020 a l’Acadèmia IMG a Bradenton, Florida. Algunes jugadores han suggerit en converses amb els superiors de la Lliga que les professionals utilitzin samarretes d’escalfament amb l’expressió “Digueu el seu nom” en un intent de mantenir l’atenció sobre les dones víctimes de brutalitat policial, inclosa Breonna Taylor, que, el mes de març passat, va rebre un tret de la policia a casa seua, a Louisville (Kentucky), i va morir.

Els jugadors i les jugadores han insistit que la lluita per la igualtat racial i la justícia social sigui una part central de la tornada a l’NBA i la nova temporada de la WNBA.

tracking