SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM va presentar ahir dos dels cinc fitxatges, les val·lisoletanes Barbi Pérez i Alexia Blanco

L'AEM va presentar ahir dos dels cinc fitxatges, les val·lisoletanes Barbi Pérez i Alexia Blanco || El president Carlos Sisteré dóna la plantilla per tancada

Barbi i Alexia, amb l’entrenador, Roger Lamesa, que encara no ha renovat, però l’acord és a prop.

Barbi i Alexia, amb l’entrenador, Roger Lamesa, que encara no ha renovat, però l’acord és a prop.O.J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Aquesta temporada ja som veteranes en la categoria i aspirem a tot.” Així es va expressar ahir el president de l’AEM, Carlos Sisteré, al referir-se als objectius de l’equip en la que serà la segona temporada a Reto Iberdrola (Segona divisió). “No descartem res”, va remarcar. Ho va dir en la presentació de dos dels cinc fitxatges de l’entitat, les val·lisoletanes Bárbara Pérez Barbi i Alexia Blanco.

La de Barbi, internacional Sub-16 amb Espanya, va ser la primera incorporació que va anunciar l’AEM, a mitjans de maig, i va confessar que l’interès del club li va arribar quan ja havia decidit deixar el futbol: “Feia dos setmanes que ja havia pres la decisió, però la trucada del club em va aportar una confiança que no tenia i vaig dir que ”, va assegurar la centrecampista, de 21 anys i natural de Valladolid, que era la segona capitana del Parquesol.

Barbi, internacional sub-16 amb Espanya, confessa que pensava retirar-se i que l’AEM li va aportar confiança

Per la seua part, Alexia Blanco, l’arribada de la qual es va fer oficial dimarts, va jugar la temporada passada a l’Alabès i va assegurar que “em motiva el projecte de l’AEM, és molt il·lusionant per a mi”. Natural també de Valladolid, assegura que la seua excompanya en el Parquesol, Barbi, va tenir part de culpa en la seua arribada a Lleida: “Ens coneixem molt bé i ens entenem molt bé al camp”, va assegurar Alexia. La mitjapunta de 20 anys, va coincidir amb Barbi a l’afirmar que l’objectiu que es marquen per a aquesta temporada és intentar “ser al més amunt possible”.

L’entrenador, Roger Lamesa, va afegir que “les teníem molt controlades i ens fa molta il·lusió incorporar-les”. Amb l’arribada d’Alexia, Carlos Sisteré ja dóna la plantilla per completa amb 19 efectius. “Si no hi ha cap sorpresa, donem la plantilla per tancada”, va afirmar. A més de les val·lisoletanes, el club també ha incorporat la portera nord-americana Audrey Baldwin (Vikingur islandès), la defensa lleidatana Ainhoa López (Alabès) i a la davantera canària Celia Ruano (Femarguín). Aquests fitxatges se sumen a les catorze renovacions i només hi ha hagut quatre baixes.

tracking