SEGRE

DEPORTES

Jasikevicius: “Vinc amb ganes de començar”

Va arribar a Barcelona ahir i avui, presentació

Jasikevicius va arribar ahir al migdia a Barcelona.

Jasikevicius va arribar ahir al migdia a Barcelona.FC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lituà Sarunas Jasikevicius va aterrar ahir a Barcelona i avui, a les 13.30 hores, es farà la presentació com a nou entrenador del Barça de bàsquet per a les tres pròximes temporades.

“Estic bé i amb ganes de començar. Fa uns dies que treballem, per telèfon, arreglant els primers dies que tindrem aquí i amb molta il·lusió de començar un nou repte”, va afirmar a Barça TV tot just aterrar a l’aeroport del Prat. Saras, que no serà presentat al Palau sinó a l’Auditori 1899 del Camp Nou, com els grans fitxatges, va admetre que té “moltes emocions sortint de Kaunas”, on ha estat “molt a gust” les últimes cinc campanyes.

“Ara tinc molta alegria de venir al Barça, un dels millors clubs del món, si no el millor, i començar a treballar”, va postil·lar. Finalment, Jasikeivicius es va referir al nou projecte esportiu: “Hem d’anar a poc a poc. Treball diari i veure què passa. L’equip és molt bo i tindrem opcions de guanyar.”

En aquest sentit, el club va fer oficial ahir que el base canadenc Kevin Pangos no continuarà, i s’uneix a les baixes de Pau Ribas i Ante Tomic, el substitut del qual podria ser el txec Jan Vesely, estrella del Fenerbahçe.

tracking