SEGRE

DEPORTES

Confirmen el relleu d'Àlex Márquez

Ezpeleta ratifica el fitxatge d'Espargaró per Honda el 2021

Marc, divertint-se ahir amb el videojoc de F1.

Marc, divertint-se ahir amb el videojoc de F1.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fitxatge de Pol Espargaró per l’equip Repsol Honda a partir del 2021, per ser el company de Marc Màrquez, va ser confirmat ahir pel màxim mandatari de Dorna, Carmelo Ezpeleta, en una entrevista al domini web Motorsport.com.

El dirigent de MotoGP no es va mostrar sorprès per aquesta incorporació del pilot de Granollers a l’equip del campió del món en substitució d’Àlex Màrquez. “A mi el fitxatge del Pol per Honda no em sorprèn. Entenc que pugui sorprendre algú del carrer, però com que sé com ha estat i d’on ve, doncs no em sorprèn. En general, cap de les coses que fan els equips no em sorprèn gaire perquè estic més informat del que ho està la gent”, va assenyalar.

“És una decisió que sé per què l’ha pres Honda, així que ells sabran. A més, no m’hi fico. Si em preguntés què em semblava, no respondria. Però em pregunta si em sorprèn. I no, no em sorprèn”, afegeix l’executiu, que d’alguna forma es compromet a provar d’ajudar Crutchlow a trobar una moto amb què pugui quedar-se al Mundial.

“A mi m’agradaria que Cal seguís molt de temps amb nosaltres, i com hem fet moltes vegades ajudarem a trobar-li un lloc”, va remarcar l’executiu. I és que el fitxatge de Pol, que firmarà per dos anys, portarà conseqüències tant per a Àlex Márquez com per a Cal Crutchlow.

El lleidatà desembarcarà a l’escuderia satèl·lit d’Honda, l’LCR, i el britànic haurà de buscar una sortida a l’haver-se adjudicat les quatre Honda disponibles.

El Mundial té previst arrancar d’aquí a dos setmanes a Jerez.

tracking