SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

De l'NCAA a la Seu

El Cadí tanca la plantilla amb la base Laia Raventós, de la Universitat de Charlotte || Firma per dos temporades i Marina Lizarazu podria deixar el club

Laia Raventós, durant el seu periple a les Charlotte 49ers.

Laia Raventós, durant el seu periple a les Charlotte 49ers.UNIVERSIDAD DE CHARLOTTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ha tancat definitivament la plantilla 2020-2021 amb la incorporació de la base barcelonina Laia Raventós, una jugadora de gran futur de 23 anys i 1,71 metres d’alçada que arriba de la Universitat de Charlotte, de l’NCAA. Aquesta incorporació provocarà un overbooking a la posició de base a l’equip de Bernat Canut, que ara mateix compta amb quatre directores de joc: Laura Peña, Yurena Díaz, que es recupera d’una operació de genoll, Marina Lizarazu i l’esmentada Raventós, per la qual cosa és més que segura la sortida de la madrilenya, incorporada a mitjans de la temporada passada per la lesió de Yurena. De fet, Lizarazu negocia la seua sortida i una de les possibles destinacions seria l’Estudiantes, que aquest any torna a la Lliga Femenina.

Laia Raventós, que firmarà per dos temporades, era un vell objectiu del Cadí, que havia estat a punt de fitxar-la en dos ocasions. La primera el 2015, abans d’emprendre la seua aventura americana després de deixar el Segle XXI, i la segona la temporada passada, encara que la jugadora de Santa Eulàlia de Riuprimer, a Osona, va declinar l’oferta per fer un màster als Estats Units malgrat haver acabat el seu periple al bàsquet universitari. A la tercera va la vençuda i arriba després d’una gran trajectòria a l’NCAA, en què s’ha convertit en la màxima assistent de la història de les Charlotte 49ers, amb les quals va fer de mitjana 10,8 punts, 4,6 rebots i 5,9 assistències la darrera campanya.

A nivell internacional ha jugat amb totes les seleccions inferiors d’Espanya, aconseguint ser campiona d’Europa U16, U18 i U20, i subcampiona del món U17. El Cadí 2020-2021, a l’espera del que passi amb Lizarazu, queda format per les bases Yurena Díaz, Laura Peña, Marina Lizarazu i Laia Raventós, les escortes Ariadna Pujol i Danni Williams, les alers Irati Etxarri i Gala Mestres, i les pivots Georgina Bahí, Maria Jespersen, Serena-Lynn Geldof i Quinn Dornstauder.

L’equip jugarà un doble amistós amb el Tolosa i el Mann Filter ? A més de la plantilla, el Cadí la Seu també té pràcticament lligada la pretemporada, que arrancarà el 17 d’agost, un mes abans que comenci la Lliga regular. L’equip de Bernat Canut disputarà un mínim de cinc amistosos, dels quals ja en té confirmats quatre, amb un doble enfrontament d’anada i tornada davant del Tolosa francès i el Mann Filter, dels quals només falta confirmar la data. També s’està negociant un altre partit de preparació contra el València, i s’espera què passarà amb la Lliga Catalana, si finalment es disputarà o no per culpa del coronavirus.

tracking