SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bartomeu: “Messi es retirarà aquí”

Bartomeu diu que no tem per la marxa de l'argentí i veu poc probable fitxar Neymar || L''excompliance officer' acusa el Barça de “falsedats”

Bartomeu està convençut que Messi seguirà molts anys.

Bartomeu està convençut que Messi seguirà molts anys.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va reconèixer ahir que no el “preocupa gens” el futur de Leo Messi, perquè l’argentí “sempre ha dit que vol retirar-se aquí i estic convençut que així serà. És evident que tenim l’obligació de renovar-lo. És el millor jugador de la història i el veig amb voluntat de seguir”. Així ho va comentar el dirigent en entrevistes a RAC1 i Catalunya Ràdio, en les quals va repassar l’actualitat en clau blaugrana a partir de la publicació d’un informe d’auditoria sobre el Barçagate, que es refereix al cas en el qual una empresa contractada pel club hauria dut presumptament a terme a les xarxes socials una campanya de desprestigi d’individus i entitats no afins a la junta directiva del Barça.

“Ningú no ha posat mà a la caixa, jo ja ho sabia des d’un principi. Per això vam començar la querella contra aquest exvicepresident (Emili Rousaud), perquè no és normal que algú del Barça digui això”, va assegurar el mandatari blaugrana, que va repassar els possibles fitxatges blaugrana, com Neymar o Lautaro. Sobre el del brasiler va ser clar. “És poc probable perquè la situació econòmica de tots els grans clubs és complicada i difícil. Tots ho estem estudiant, mirant com reestructurar el club amb els nous ingressos”, va dir.

Quant a l’argentí va comentar: “Ja ho veurem. Em fa il·lusió tenir els millors jugadors del món al Barça. Alguna cosa haurem de fer per reforçar-nos... sempre que hi hagi intercanvis. És molt difícil posar diners sobre la taula. També tinc moltes ganes de veure Trincao i Pedri, per exemple”, amb referència als dos joves valors que ha fitxat amb la Lliga ja iniciada.

També es va referir al futur del tècnic, que va confirmar en el càrrec. “No em penedeixo d’haver destituït Ernesto Valverde, feia falta un canvi i Quique Setién ha portat aires nous i noves idees. Quique Setién continuarà”, va sentenciar.

D’altra banda, Noelia Romero, la compliance officer del Barcelona que va ser suspesa recentment de sou i de feina, va enviar ahir un comunicat molt contundent, acusant directament el portaveu del club, Josep Vives, i el responsable jurídic, Román Gómez Ponti, de “falsedats i inexactituds” en les seues declaracions, i va animar els socis que reclamin el “rescabalament de pèrdues” per uns treballs pagats i no empresos.

tracking