SEGRE

BÀSQUET ACB

El lleidatà Pierre Oriola, culer fins al 2024

El jugador de Tàrrega prolonga el contracte tres temporades i serà el nou capità || “He renovat pel club de la meua vida, del meu cor”, va dir

El pivot de Tàrrega serà el nou capità després de la marxa de Tomic.

El pivot de Tàrrega serà el nou capità després de la marxa de Tomic.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Pierre Oriola seguirà vestint de blaugrana almenys fins al juny del 2024, després que el club anunciés ahir l’ampliació per tres anys més del seu contracte, que acabava el 2021. El pivot de Tàrrega, tot un emblema de la secció de bàsquet, es convertirà en el capità del Barça després de la sortida d’Ante Tomic de l’equip i és una de les dos renovacions que ahir es van fer públiques, juntament amb la de l’aler nord-americà Kyle Kuric, que seguirà fins al 2023 a la nova plantilla que dirigirà Sarunas Jasikevicius des de la temporada vinent. El pròxim moviment serà l’arribada del base grec Nick Calathes, procedent del Panathinaikos.

“He renovat quatre anys més amb el Barça, el club de la meua vida, del meu cor, on sempre he volgut ser i on espero estar el màxim d’anys possible. Per la meua part, com sempre, intentaré donar el màxim de mi mateix, amb esforç, sacrifici i treball, i espero que entre tots puguem aconseguir els nostres objectius. Ens veiem aviat, gaudiu molt de l’estiu i que vingueu amb moltes ganes l’any que ve perquè ens espera una temporada apassionant, amb molts reptes, en la qual segur que l’equip farà un pas endavant i aconseguirà tot el que ens proposem. Visca el Barça”, va dir Oriola en un vídeo penjat al compte de Twitter del club.

Amb Oriola, que aquest any ha firmat 5,9 punts i 5 rebots de mitjana a la Lliga, el Barça ha realitzat una operació similar a les de fa un any amb Víctor Claver i Adam Hanga. El targarí ha acceptat reduir la fitxa que tenia pactada per a la pròxima temporada a canvi de firmar més anys de vinculació.

Oriola va arribar al Barça l’estiu del 2017 procedent del València Basket, amb el qual acabava de guanyar la Lliga Endesa, amb el també targarí Jaume Ponsarnau com a tècnic ajudant. Com a culer ha guanyat dos Copes del Rei (2018 i 2019) i ha arribat a dos finals de l’ACB, l’última fa una setmana en una fase final exprés disputada a València a porta tancada i en la qual va signar 7,6 punts, 6 rebots i 10,3 de valoració sent el suplent de Nikola Mirotic.

Bartomeu, sobre el retorn de Gasol: “No descarto res, és un somni” Josep Maria Bartomeu es va referir ahir a la possible tornada de Pau Gasol, que continua sense equip recuperant-se de la lesió. «És una estrella mundial i segur que té ingressos estratosfèrics a l’NBA. M’encantaria que vingués. Sempre que el veig l’hi pregunto: “Pau, quan vindràs?” A ell li agradaria, jo no descarto mai res, és un somni de fa molts anys», va assegurar.

El pivot de Tàrrega serà el nou capità després de la marxa de Tomic.

El pivot de Tàrrega serà el nou capità després de la marxa de Tomic.ACB PHOTO

tracking