SEGRE

AUTOMOBILISME RAL·LIS

El Volant RACC 2020 tindrà dos de les sis curses a Lleida

El certamen arrancarà el 5 d'octubre a Cervera amb el Memorial Abel Puig || La quarta cita es disputarà el 7 de novembre a Tàrrega

El Ral·li Cervera canvia el nom pel de Memorial Abel Puig.

El Ral·li Cervera canvia el nom pel de Memorial Abel Puig.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Volant RACC ja té configurat el seu nou calendari 2020, que s’ha hagut de comprimir a causa de les circumstàncies excepcionals per la pandèmia de Covid-19, que ha paralitzat totes les competicions fins a aquest mes de juliol.

Aquest any només s’han programat sis carreres d’aquesta copa de promoció, reservada a pilots d’entre 20 i 25 anys, de les quals dos discorreran per territori lleidatà.

De fet, el campionat arrancarà el 5 d’octubre amb el Ral·li de Cervera, que ha canviat el seu nom per convertir-lo en el Memorial Abel Puig, en memòria del que va ser pilot (dos vegades campió de Catalunya de terra) i un dels organitzadors de la prova al WRC Management, que va morir el mes de gener passat.

L’altra cita lleidatana del Volant RACC 2020 serà el Ral·li de Tàrrega, fixat per al 7 de novembre. Les dos proves seran d’asfalt en un campionat que tindrà com a cursa estrella al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, previst el 23 i 24 d’octubre i que després de molts anys ha tornat al calendari del certamen.

D’altra banda, la cursa del Campionat d’Espanya d’autocròs de Mollerussa, prevista al circuit La Serra el 25 d’octubre, es manté en el calendari, així com el test que ha de passar de la Federació Internacional amb vistes a la celebració de l’Europeu del 2021.

tracking