SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

“Estic més fort que mai i intentaré fer campió Renault”

Fernando Alonso firma per tres temporades

Alonso posa al costat d’una de les seues antigues equipacions.

Alonso posa al costat d’una de les seues antigues equipacions.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Alonso es va mostrar molt feliç per tornar a la Fórmula 1 de la mà de l’equip amb el qual va aconseguir dos campionats mundials (2005 i 2006).

“És un dia feliç per a mi tornar a l’equip que tinc les millors experiències a la categoria. Conec molta gent a Renault amb aquesta passió que tenen i la fam d’èxit. No puc ser més feliç, és un dia important per a mi”, va assegurar l’asturià, que ha firmat per tres temporades.

“Va ser una decisió encertada. Tinc la sort de triar quan me’n vaig i quan torno”, va assegurar

Vestit ja amb els colors de la marca del rombe, Alonso va assegurar que és conscient que el 2021 pot no ser un any d’èxits, però sí que serà clau per al futur, mentre que va dir que aquest temps que ha estat fora li ha anat molt bé. “Quan vaig aparcar la F1 va ser una decisió súper encertada. Aquest any i mig m’ha permès agafar aire. He guanyat Le Mans, Daytona i m’ha permès agafar forces per tornar. Tinc la sort de triar quan me’n vaig i quan torno”, va assegurar.

Alonso va remarcar que malgrat haver estat fora de la F1 està en molt bona forma: “Crec que l’any passat va ser especialment actiu per a mi, aquest any és diferent perquè el món ha parat diversos mesos.”

“Crec que l’any passat amb les competicions de resistència i la preparació del Dakar no vaig parar gairebé ni una setmana. He tingut una gran preparació física i estic en millor forma que mai. Intentaré ajudar per fer campió l’equip”, va afirmar l’asturià.

D’altra banda, es va mostrar ambiciós: “Provaré d’ajudar amb la meua experiència i de donar el millor de mi a la pista i fora, perquè Renault torni a ser campió del món, ja sigui amb mi a la pista o ajudant un pilot jove a aconseguir-ho; estaria igual d’orgullós”, va assegurar.

tracking