SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Aliaga, nou president del Força Lleida

Va ser elegit ahir a les eleccions del Força Lleida pels 8 socis que van votar la moció de censura || González no va votar i el dimitit Pauné no es va presentar

Albert Aliaga, a la presentació de Gustavo Aranzana, presidirà a partir d’ara el Força Lleida.

Albert Aliaga, a la presentació de Gustavo Aranzana, presidirà a partir d’ara el Força Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Aliaga és des d’ahir el nou president del Força Lleida Club Esportiu en substitució de Félix González, que va deixar el càrrec dilluns passat al prosperar la moció de censura presentada. Aliaga, que va entrar com a soci del club l’estiu del 2016, serà el màxim mandatari de l’entitat els propers sis anys després de ser elegit gairebé per unanimitat en el procés electoral que va tenir lloc ahir de forma telemàtica a causa de les restriccions imposades recentment al Segrià per la pandèmia del coronavirus.

Aliaga, de 50 anys, va rebre el vot favorable de tots els socis que van participar ahir en les eleccions a excepció de Félix González, que sí que va ser-hi present però va declinar emetre el seu vot. Pep Castarlenas, Jaume Ramon, Alba Zaragoza, Juan Biurrun, Josep Anton Gómez, Antoni Cudós i Francesc Armengol, que van ser els que van presentar fa gairebé un mes la moció de censura al costat del mateix Aliaga, a més de Francesc Ojeda, que es va abstenir en la votació de la moció, van validar ahir la candidatura d’Aliaga, que ja tenia el consens de tots des de feia setmanes, tal com va avançar SEGRE. A aquest procés electoral no va assistir Pere Pauné, vicepresident segon del club i que dilluns passat va presentar la dimissió.

La nova junta ha d’inscriure l’equip la setmana que ve i tancar la renovació d’Aranzana

Aliaga, un dels administradors de Crom 2 SA, empresa d’Alcarràs líder en la fabricació de mobiliari per a hostaleria i centres escolars, té previst fer la setmana que ve una roda de premsa, ja com a president, per explicar els objectius que s’ha marcat la nova junta directiva, que també va quedar constituïda ahir amb la presència dels vuit socis que van presentar la moció, ja que Ojeda se n’ha desmarcat per qüestions laborals. El nou equip directiu haurà de posar fil a l’agulla immediatament per presentar la setmana que ve tota la documentació per a la inscripció de l’equip a la LEB Or i començar a tancar algunes operacions que estan pendents, com la segura continuïtat de Gustavo Aranzana com a entrenador.

tracking