SEGRE

BÀSQUET FEDERACIÓ

Javier Calles continuarà presidint la Catalana a Lleida

Va ser ratificat ahir a l'aconseguir l'adhesió de la majoria de clubs

Javier Calles.

Javier Calles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javier Calles continuarà sent el president de la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol, després que ahir fos ratificat per la junta electoral per als propers quatre anys. Calles, que va assumir el càrrec de manera provisional després de la marxa de Ferral Aril per presidir la Catalana a Barcelona, va rebre l’aval de pràcticament tots els clubs de la demarcació de Lleida, més Andorra i Fraga.

La junta directiva, que manté tots els seus membres anteriors, comptarà amb dos incorporacions, María Dolores Esteban i Roberto Pino, que s’encarregaran de l’àrea social i del comitè d’àrbitres, respectivament. Repeteixen a la junta Míriam Pla (vicepresidenta i presidenta del comitè d’àrbitres), Francesc Xavier Espilla (vicepresident i tresorer), Jordi Manuel Piqué (secretari i president del comitè de recursos humans i assumptes socials), Ingrid Solé, Cristina Sánchez i Berni Tamames, que formaran part els tres del comitè tècnic i promoció.

Calles, que continuarà incidint en la proximitat de la federació amb els clubs, de tal manera que cada directiu tindrà assignat al seu càrrec un número determinat d’entitats, va dir que “vetllaré pel benestar dels clubs, els federats i les federades que formen el bàsquet lleidatà”, va assenyalar en la nota feta pública per la representació territorial. També pretén continuar amb els projectes iniciats en els últims anys i apostar per noves accions i programes que s’aniran implementant.

tracking