SEGRE

TRIAL CAMPIONAT D?ESPANYA

Podi per a Sergi Ribau

El pilot d'Alguaire acaba segon en TR2 en la represa de la competició i ocupa el mateix lloc a la general || Arnau Farré torna amb un sisè lloc

Els cinc pilots lleidatans que competeixen aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de trial.

Els cinc pilots lleidatans que competeixen aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de trial.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergi Ribau va pujar ahir al podi al ser segon en la categoria de TR2, en la segona prova del Campionat d’Espanya de Trial, disputada a la localitat lleonesa de Pobladura de las Regueras. La cita era la represa d’aquesta competició, que va arrancar a Aitona el mes de febrer passat. Ribau, que també havia estat segon en la prova lleidatana, ocupa aquesta mateixa posició a la classificació general, amb 17 punts, mentre que el líder, Eric Miguel, en té 20. En aquesta mateixa categoria, el lleidatà Marc Cots va finalitzar en la novena posició i és setè a la general, amb 9 punts.

La prova lleonesa suposava la tornada a la competició d’Arnau Farré. El pilot de Vilanova de Segrià, absent un any per lesió, va ser sisè a la màxima categoria, la TR1. En la categoria Júnior Roger Casas, d’Almenar, va ser novè, després de danyar-se el canell dret en una caiguda. En cadets, Pol Moreno, d’Alguaire, va ocupar el lloc 14. Tots aquests pilots del Segrià disposaven dels permisos corresponents per desplaçar-se a aquesta localitat lleonesa, malgrat el confinament de la comarca lleidatana. Avui es disputa la tercera prova del Campionat d’Espanya, en aquest mateix escenari.

La localitat lleonesa de Pobladura de las Regueras, escenari aquest cap de setmana de dos proves

“He començat malament, però m’he recuperat”, explicava Ribau, aspirant al títol a la seua categoria. “Tenia ganes de tornar a competir i he tingut bones sensacions, no he notat la inactivitat”, explicava. “He tingut una caiguda en una de les últimes zones que m’ha perjudicat. A veure si aquest diumenge tinc una mica més de sort”, afegia. Marc Cots, que va ser setè a Aitona, assenyalava que la prova s’havia disputat “en un terreny molt exigent”.

Després d’un any sense competir, Farré es confessava “content” malgrat la seua sisena posició. “No m’ha anat bé, però he anat de menys a més. Hem vingut a aprendre, a agafar ritme i a preparar-nos per al Mundial, que comença al setembre”, va destacar.

Sobre la seua actuació, el pilot de Vilanova afegia que “la primera volta m’ha costat i he comès massa errors. Després m’ha anat millor”.

tracking