SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Griezmann, lesionat

El francès té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta i es perdria els dos partits de Lliga || L'objectiu, recuperar-lo per a la Champions League

Griezmann, durant l’escalfament a Valladolid.

Griezmann, durant l’escalfament a Valladolid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter francès del CF Barcelona, Antoine Griezmann, té una lesió al quàdriceps de la cama dreta de la qual el club no va comunicar ahir l’abast ni el període estimat de recuperació. És la primera lesió que té aquesta temporada, però li arriba just abans dels dos últims encontres de Lliga, per la qual cosa en principi és seriós dubte per afrontar l’última setmana de la fase regular.

El club va fer ahir un comunicat sobre la lesió del jugador, però molt escarit. “Les proves realitzades aquest matí han mostrat que el jugador del primer equip Antoine Griezmann té una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta. És baixa i l’evolució marcarà la seua disponibilitat”, assenyalava la nota que va fer pública l’entitat blaugrana.

L’entrenador de l’equip, Quique Setién, va reconèixer dissabte que havia substituït Griezmann al descans del matx que el Barça va disputar a Valladolid (0-1) perquè el davanter gal “havia notat unes molèsties”.

Ahir al matí, el club va confirmar que les esmentades molèsties que li provocaven el dolor són com a conseqüència d’una lesió. Griezmann té “una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta”, va assenyalar l’informe, en el qual, com sol ser habitual en els comunicats del club, no s’especifica el temps de baixa, però la imminència dels dos últims compromisos de la Lliga fan suposar que, els 45 minuts que va jugar dissabte, van ser els seus últims en el campionat.

Fins ara, Griezmann no s’havia lesionat i havia pres part en tots els partits oficials de la temporada menys en un, el de la golejada davant del Sevilla al Camp Nou (4-0), en la vuitena jornada de Lliga. Atès que és molt poc probable que pugui jugar en els dos últims duels de Lliga, l’objectiu del club serà ara que estigui perfectament recuperat per afrontar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions davant del Nàpols, previst al Camp Nou el 8 d’agost.

tracking