SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Messi renovarà segur”

Bartomeu nega que estigui preocupat per la possible marxa de l'argentí i confirma Setién al càrrec || Admet que el fitxatge de Lautaro està aturat

Azeez protegeix la pilota davant de l’assetjament de Kroos.

Azeez protegeix la pilota davant de l’assetjament de Kroos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assegurar al programa Onze de TV3 que les negociacions amb Leo Messi van per bon camí i va negar que estigui preocupat per la possible marxa de l’argentí el 2021. “Hem parlat de renovació i continuarem parlant. Ell sempre ha dit que vol acabar la seua carrera futbolística al Barça i estic convençut que així serà. El renovarem segur. Està àmpliament preparat per competir els anys que ell vulgui”, va dir Bartomeu. També va comentar que les negociacions amb l’Inter de Milà per al fitxatge del davanter argentí Lautaro Martínez estan “parades” perquè en el pròxim mercat “no es podrà pensar en grans inversions”.

Sobre el futur del tècnic Quique Setién va dir: “Serà l’entrenador en els dos últims partits de Lliga i també de Champions. Una Champions amb format diferent i que ens farà estar a quatre partits d’un possible títol”.

D’altra banda, va insistir que el VAR “no està a l’altura d’una Lliga tan gran com l’espanyola” i va vaticinar que “Xavi serà entrenador del Barça perquè és el que ell vol i perquè en té ganes. Està molt preparat. Temps al temps. Però ara mateix no busquem entrenador. Estem centrats en el final de la Lliga i en la Champions”. 

Azeez protegeix la pilota davant de l’assetjament de Kroos.

Azeez protegeix la pilota davant de l’assetjament de Kroos.EFE

tracking