SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Si no guanyem la Lliga, no tindré tota la culpa”

Setién es veu al capdavant del Barça la temporada vinent i gairebé no fa

Frenkie De Jong ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Frenkie De Jong ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona rep avui l’Osasuna (Camp Nou, 21.00 Movistar LaLiga/LaLiga TV) en el seu últim partit a casa, sense dependre de si mateix per optar al títol, per la qual cosa aprofitarà per recuperar sensacions i trobar la seua millor versió de cara a la tornada de la Lliga de Campions a l’agost. Els de Quique Setién afronten aquesta setmana un nou xoc sense marge d’error, ja que, malgrat les insistències del tècnic que lluitaran pel títol fins al final, necessiten guanyar els seus dos pròxims partits i que el Reial Madrid, a 4 punts de distància, aconsegueixi només 1 punt dels 6 possibles.

El tècnic blaugrana, Quique Setién, amb prou feines va fer ahir autocrítica pel fet que al seu equip se li hagi escapat la Lliga en cas de no produir-se un miracle. “Assumeixo la meua part de responsabilitat, però no tota. Tampoc sento que hagi fet tan malament les coses per haver empatat tres encontres. Li donaria més mèrit al rival per haver-ho guanyat tot, que això sí que és més difícil”, va comentar Setién.

“No ho hem fet tan malament per empatar 3 cops, li donaria més mèrit al rival per guanyar-ho tot”

El Madrid pot ser avui campió si guanya o si el Barça perd, a falta d’una jornada per al final

El tècnic blaugrana, que va criticar que sempre a l’hora de valorar una temporada s’acostuma a “culpabilitzar” i assenyalar la figura de l’entrenador, va explicar que es veu al capdavant del club la temporada vinent.

Malgrat que l’última paraula la té el president, Setién va recordar que, de vegades, encara que les previsions que un té a l’inici de la temporada no es compleixin, s’ha de valorar també el treball que s’ha fet darrere i no només els resultats.

De cara a les dos últimes jornades, en les quals l’equip ha de guanyar tots els partits i esperar que el Madrid aconsegueixi només 1 dels 6 punts a què aspira, el preparador càntabre manté la confiança en els seus jugadors. “Pot passar qualsevol cosa, però és veritat que és difícil. Hi ha hagut moments en què hem estat francament bé i en d’altres ens ha costat més. No estic del tot satisfet amb la continuïtat que hem tingut, ho podríem haver fet millor i jugar amb més tranquil·litat”, va concloure.

Frenkie De Jong ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.

Frenkie De Jong ahir durant l’entrenament de la plantilla barcelonista.FCB

tracking