SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Acord perquè Feliu continuï un any més al Força Lleida

Complirà la sisena temporada al club, la setena a la ciutat

Miki Feliu.

Miki Feliu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida i Miki Feliu han arribat a un acord per allargar la seua vinculació una temporada més, la que serà la sisena de l’aler manresà a l’entitat i la setena al bàsquet lleidatà, ja que la seua primera experiència va ser amb el llavors Lleida Basquetbol. Feliu era una de les prioritats de Gustavo Aranzana, després que el tècnic formalitzés divendres passat la seua renovació pel club per una campanya i una segona opcional.

D’aquesta forma, el Força Lleida ja compta amb sis peces per al seu projecte 2020-2021, ja que tenen contracte en vigor els bases Adrián Chapela, Agustí Sans i Albert Lafuente (torna després de la seua cessió al Rioja), l’escorta Fernando Sierra i el pivot senegalès Pa Mor Diene. Feliu, que el mes de maig passat va complir 35 anys, s’havia arribat a plantejar al final de la campanya passada la seua retirada del bàsquet professional atesa la situació pel Covid-19, encara que al final ha optat per seguir una campanya més al club en el qual més campanyes ha passat, sis, cinc de consecutives. El manresà, un dels capitans de l’equip al costat d’Ablaye Mbaye, va superar aquest any el mig miler de partits a la LEB Or, amb 9,3 punts, 4,2 rebots, 1,5 assistències i 10,3 de valoració per partit, el tercer millor jugador de l’equip.

D’altra banda, la nova junta directiva del club, amb Albert Aliaga al capdavant, va mantenir ahir la primera reunió amb els diferents departaments i personal del club, així com l’equip tècnic, per començar a planificar la temporada vinent.

tracking