SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El CB Pardinyes renova el tècnic Gerard Encuentra

Gerard Encuentra.

Gerard Encuentra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Pardinyes-Lleida i Gerard Encuentra han acordat la continuïtat del tècnic lleidatà una temporada més, que serà la cinquena al capdavant del projecte groc-i-negre i la vuitena com a membre de l’staff del primer equip del club.

Gerard Encuentra és l’entrenador més destacat de la història del club lleidatà i ha aconseguit disputar tres play-offs de Lliga EBA, dos fases d’ascens a categoria LEB Plata i ha obtingut l’ascens a la tercera categoria del bàsquet estatal la temporada 2018/2019.

Encuentra ha acceptat la proposta de la nova junta directiva del CB Pardinyes-Lleida, que presideix Pere Roqué, després de tancar la primera experiència del club a la LEB Plata amb opcions d’haver disputat l’ascens a la LEB Or.

Aquesta renovació consolida, encara més, l’estreta relació entre el tècnic lleidatà

i el club groc-i-negre, i és que Encuentra forma part de l’ADN de l’entitat, atès que tots dos han anat de la mà en la progressió experimentada per l’entitat.

Des de fa uns dies, el jove entrenador lleidatà ja treballa amb part del cos tècnic per tal de construir una plantilla renovada de cara a l’inici de la nova temporada 2020/21.

tracking