SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

La primera jornada de Lliga tindrà dos derbis lleidatans

Dani Pujol, primer fitxatge de l’Atlètic Lleida 2019.

Dani Pujol, primer fitxatge de l’Atlètic Lleida 2019.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera jornada de Lliga del Grup 2B de Primera Catalana, el que inclou els sis equips lleidatans de la categoria, comptarà amb dos derbis lleidatans. Alcarràs-Borges i Mollerussa-At. Lleida 2019 es mesuraran en aquesta jornada inaugural de la competició, que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre.

Pel que fa als altres dos equips lleidatans, l’acabat d’ascendir Solsona rebrà el Sant Just mentre que el Tàrrega visitarà el Can Vidalet.

El fet que sis dels deu equips del grup siguin lleidatans provocarà que hi hagi derbis cada jornada i en bona part fins i tot dos. La primera volta finalitzarà el cap de setmana del 28-29 de novembre en la qual també hi haurà dos derbis, Borges-Mollerussa i Alcarràs-Solsona, mentre que el Tàrrega rebrà el Sant Just i l’At. Lleida, el Martinenc.

D’altra banda, l’At. Lleida va presentar ahir el seu primer fitxatge per a la pròxima temporada. Es tracta del lateral dret Dani Pujol, que pot jugar també d’extrem i que arriba procedent del Fraga, a la Tercera divisió aragonesa.

Dani Pujol, primer fitxatge de l’Atlètic Lleida 2019.

Dani Pujol, primer fitxatge de l’Atlètic Lleida 2019.POL PUERTAS

tracking