SEGRE

POLIESPORTIU INSTAL·LACIONS

La residència d'esportistes, operativa el curs 2022-23

És la previsió per a un projecte que s'espera que es redacti a principis del 2021

Les parts implicades van mantenir ahir una altra reunió telemàtica.

Les parts implicades van mantenir ahir una altra reunió telemàtica.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La residència d’esportistes que s’ha projectat construir al complex de La Caparrella, al costat de l’Inef, podria entrar en funcionament el curs 2022-2023. Aquestes són les previsions que estudien les institucions involucrades en un projecte encara més gran i que inclouria també la construcció d’una ciutat esportiva, que comptaria amb l’esmentada residència i diverses instal·lacions esportives, encara per definir.

La comissió interdepartamental sobre la futura ciutat esportiva es va tornar a reunir ahir de forma telemàtica per definir l’estratègia i fixar els tempos que han de portar a la firma d’un acord d’intencions. Es va acordar que cada institució presentarà a la pròxima reunió del mes de setembre un esborrany amb els objectius als quals cadascú es compromet, amb la idea que abans que acabi l’any es pugui firmar, encara que sigui de forma telemàtica. En la reunió d’ahir van participar el representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, Joan Segura, els directors de l’Inefc de Catalunya i de Lleida, Jordi Solà i Alfredo Joven, respectivament, així com representants de la Paeria (Gemma Villanueva) i la Diputació (Jordi Verdú i Gemma Vilarasau) i els tècnics de les institucions corresponents. També s’està en converses amb la Universitat de Lleida perquè s’incorpori al projecte.

Joan Segura va reiterar que tant la residència com la ciutat esportiva “són projectes ambiciosos i beneficiosos perquè Lleida sigui un reclam pel que fa a l’àmbit esportiu i turístic”, va assenyalar, i va destacar que actualment “tots anem a una”. Si abans d’acabar l’any es pot firmar l’acord d’intencions de tots els implicats, el projecte de la residència podria estar a punt per al primer semestre de l’any 2021 i construir-se en poc més d’un any i mig perquè pogués entrar en funcionament el curs lectiu 2022-2023.

La ciutat esportiva seria per a més endavant, atès que implica una inversió econòmica més gran. Es faria per fases i construint aquelles instal·lacions esportives que fossin de més necessitat per a la ciutat.

tracking