SEGRE

CICLISME COMPETICIÓ

El colombià Gaviria guanya a la Vuelta a Burgos

Aparten tres ciclistes per precaució

Gaviria, en el moment de creuar la línia de meta com a guanyador de l’etapa.

Gaviria, en el moment de creuar la línia de meta com a guanyador de l’etapa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El corredor colombià Fernando Gaviria, de l’UAE Team Emirates, es va adjudicar ahir a l’esprint la segona etapa de la Vuelta Ciclista a Burgos, disputada sobre 168 quilòmetres entre Castrojeriz i Villadiego, al davant del francès Arnaud Demare (Groupama-FDJ) i l’irlandès Sam Bennett (Deceuninck-Quick Step).

Fernando Gaviria va aconseguir el quart triomf del curs –després de les tres etapes en la Vuelta a San Juan (Argentina)– en homenatge als seus tres companys d’equip, Sebastiano Molano, Cristian Muñoz i Camilo Ardina, que no van començar la cursa perquè van estar en contacte amb una persona que ha donat positiu pel Covid-19.

Els tres ciclistes de l’UAE Team Emirates van donar negatiu en el primer test al qual es van sotmetre, però no van prendre la sortida en aquesta segona etapa de la ronda castellana “per precaució”, segons van explicar fonts de l’organització.

L’austríac Felix Grobschartner, del Bora-Hansgrohe, segueix líder i defensarà avui el mallot morat en la tercera etapa, entre Sargentes de la Lora i Picón Blanco, de 150 km.

tracking