SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

La Paeria estudia traslladar el Llista Blava al Barris Nord

El club ha demanat pressupost del que costaria el lloguer de les tanques

El Barris Nord ja va acollir el 2017 la Final Four de l’Eurolliga amb unes tanques retràctils.

El Barris Nord ja va acollir el 2017 la Final Four de l’Eurolliga amb unes tanques retràctils.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Barris Nord es perfila com l’opció més viable perquè el Llista Blava pugui entrenar-s’hi i jugar els partits durant la temporada 2020-2021, ja que fins al març o l’abril de l’any que ve no podrà utilitzar l’Onze de Setembre al convertir-se en hospital de campanya per acollir pacients afectats pel Covid-19, com va avançar SEGRE fa un parell de setmanes. El club vol evitar en la mesura que es pugui haver d’abandonar la ciutat, més si és possible en una campanya en la qual tornarà a competir a Europa, i per fer-ho ha proposat a la Paeria de poder utilitzar el Barris Nord, que el 2017 ja va acollir la Final Four de l’Eurolliga d’hoquei patins que va coronar campió el Reus Deportiu. A petició del consistori, el Llista s’ha compromès a buscar pressupost per al lloguer de les tanques perimetrals que s’haurien de muntar i desmuntar amb facilitat, ja que al mateix recinte esportiu també juguen i s’entrenen diversos clubs de bàsquet, entre els quals l’ICG Força Lleida, de LEB Or, i el CB Pardinyes, de Plata.

“És la millor opció que hi ha, perquè no podem jugar fora de Lleida. Perdríem la nostra identitat, i més jugant a Europa”, va indicar ahir el tècnic, Albert Folguera, que descarta la possibilitat de jugar en altres escenaris, a causa de la superfície de la pista, i també a l’opció d’utilitzar només el Barris Nord per jugar.

“L’important és poder jugar on t’entrenes. Ja no dic fer-hi els quatre entrenaments de la setmana, però almenys tres els hem de fer a l’escenari dels partits, és el mínim per a un esport com l’hoquei que és tan complex”, va assenyalar.

Per la seua banda, Sergio González, regidor d’Esports, va reconèixer ahir dijous que “estem valorant les diferents opcions i el Barris Nord és, potser, la que més bé s’adapta a les peticions del Llista. Estem mirant quant costaria tota la infraestructura abans de prendre una decisió”.

La resta d’opcions que s’havien sospesat al principi, com els pavellons d’Alpicat i Mollerussa, s’han descartat, així com la pista de Bell-lloc, a tot això quan falten unes dos setmanes perquè comenci la pretemporada, el dia 17 d’agost.

tracking