SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM ja està a punt

Tres dels fitxatges, Celia Ruano, Bárbara Pérez i Alexia Blanco, van arribar ahir a Lleida i l'equip comença demà la pretemporada || Preocupació pel cost dels tests que ha de fer el club

Celia Ruano, Roger Lamesa, Bárbara Pérez, Alexia Blanco i el president, Carlos Sisteré.

Celia Ruano, Roger Lamesa, Bárbara Pérez, Alexia Blanco i el president, Carlos Sisteré.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM ja ho té tot a punt per iniciar demà la pretemporada amb què l’equip ha de preparar la segona campanya a la Segona divisió, l’avantsala de l’elit del futbol femení espanyol. Així doncs, el president, Carlos Sisteré, juntament amb l’entrenador Roger Lamesa i el seu segon, Miquel Seuma, van rebre tres dels cinc fitxatges que ha fet el club lleidatà per afrontar la temporada. Des de Valladolid van arribar ahir a primera hora de la tarda les val·lisoletanes Bárbara Pérez i Alexia Blanco, i poc després ho va fer la canària Celia Ruano. Els altres dos fitxatges són la lleidatana Ainhoa López, i la portera nord-americana Audrey Baldwin, que no arribarà fins al dia 20 d’aquest mes.

“Tenim moltes ganes de començar”, explicava el tècnic, Roger Lamesa, que dijous d’aquesta setmana tancava la seua continuïtat al club. La llarga aturada condicionarà les primeres sessions de treball, com explicava el tècnic. “Sí, durant les primeres setmanes farem un treball molt diferent del d’altres pretemporades. Es tractarà de treballar la readaptació al futbol i a les sensacions que s’han d’adquirir.” Després de tanta inactivitat també serà important el treball per a la prevenció de lesions.

L’equip ha programat quatre amistosos i l’RFEF obliga a fer un test del Covid-19 abans de cada un

El president Carlos Sisteré, per la seua banda, admetia la preocupació del club pels tests del Covid-19 que s’han de fer jugadores i tècnics, que suposen una despesa “que el club no pot suportar”. Explica que “la Federació ens ha dit que s’ha fer un test abans de cada partit amistós [de moment el club n’ha programat quatre], però no ha dit a càrrec de qui va, perquè són 26 persones i cada test són 150 euros. En aquests moments hi ha una incertesa total en aquest aspecte, davant d’una temporada que ja s’espera difícil”.

Celia Ruano va sortir dijous des de Gran Canària i va arribar ahir a Lleida La canària Celia Ruano, que va arribar ahir a Lleida pocs minuts després que ho fessin les val·lisoletanes Bárbara Pérez i Alexia Blanco, ha completat una llarga travessia ja que ha volgut venir a Lleida amb el seu vehicle. Celia va embarcar el seu cotxe a Gran Canària dijous a les 8 del matí i va arribar a Huelva divendres passades les set de la tarda. Des de Huelva a Lleida, més de deu hores per carretera, en un viatge que ha dividit en dos etapes per fer-lo més suportable.

tracking